• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EsiLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EsiLa

Kayıtlı Üye
Konum
Dünya
Forum Yaşı
10 Yıl 8 Ay
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
13,180
Bursaspor, teknik direktörünü buldu. Yeşil-Beyazlılar, Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı.

161220150235574688794_2.jpg


Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayrıran, yola Ersel Uzgur ile devam eden Bursaspor, hocasını buldu. Yeşil-Beyazlılar, Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı.

Bursaspor’da hoca krizi çözüldü. Yeşil-beyazlılar Ertugrul Sağlam’dan sonra gündemde olan ve aracılar vasıtasıyla haber gönderdiği Hamzaoğlu ile orta noktada buluşamamıştı.

Sonrasında Timsah’ta Murat Yakın, Zico ve Ersun Yanal isimleri masaya yatırıldı. Ancak 3 hoca adayı da yıllık 2.5 milyon Euro’nun üzerinde rakamlar isteyince anlaşma olmamıştı.

Ligdeki son Osmanlı yenilgisinden sonra Başkan Recep Bölükbaşı Hamza Hamzaoğlu ile flaş bir görüşme yaptı.

Taraflar bu kez el sıkışırken Hamza Hoca teklife ‘evet’ dedi.

Galatasaray ile 3 kupa kaldıran genç teknik adamın artık resmi imzayı atıp devre arasında takımın başına geçmesi bekleniyor.
 
Bursa spora kim gelirse gelsin takımın bu yıl işi çok zor üzgünüm bursa spor taraftarına...küme düşmeselerdi bari..:s47
 
İş takımda bitiyor baştakini gönderdinde ne oldu diyesim geliyor hani.. Deniz hoşgeldin tekrardan aramızda nasılsın?
 
İş takımda bitiyor baştakini gönderdinde ne oldu diyesim geliyor hani.. @Deniz hoşgeldin tekrardan aramızda nasılsın?


Teşekkürler iyiyim saol..siz...?
Bursaspor üzülüyorum bu haline..yılların Andolu takımını bu duruma düşürenler utansın diyorum..
 
Teşekkürler iyiyim saol..siz...?
Bursaspor üzülüyorum bu haline..yılların Andolu takımını bu duruma düşürenler utansın diyorum..

Teşekkür bende iyiyim Deniz aramızda olmanla daha iyi olduk inan:t14 Bursaspor a hiç yakışmadı şampiyon olmuş bir anadolu takımı bu halde olmamalıydı:s20
 
Geri
Üst