• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Muhteşem konserle 90'lara yolculuk

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Muhteşem konserle 90'lara yolculuk



‘56. Uluslararası Bursa Festivali’ sahnesinde usta sanatçıları bir araya getiren ‘Şimdi 90’lar’ konseri, sanatseverleri müzikle dolu keyifli bir zaman yolculuğuna çıkardı.

Türk Pop Müziği’nin 90’lı yılları coşkulu konserle geri döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından, bu yıl 56.’sı düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’, ‘Şimdi 90’lar’ adlı muhteşem konserde, birbirinden güzel şarkılarıyla 90’lı yıllara imzasını atan usta sanatçıları bir araya getirdi.
Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda yaklaşık 3 bin 500 kişinin izlediği konserde, yıldızlar, Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde sahneye çıktı. Seçil, Hazal, Jale, Erdal, Eda Özülkü, Reyhan Karaca, Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın ve Yeşim Salkım önce solo olarak sahneye çıkıp gönüllere kazınan şarkılarını seslendirdi. Konserde, ‘Uhde’, ‘Bozuyorum Yeminimi’, ‘Gittin Gideli’, ‘Parolayı Söyle’, ‘Eğlen Güzelim’, ‘Sevdik Sevdalandık’, ‘Sonuna Kadar’ ve ‘Üzülme’ gibi çok sevilen şarkıların yanı sıra Kayahan’ın ‘Hep Karanlık’, Candan Erçetin’in ‘Sevdim Sevilmedim’ ve Oya - Bora’nın ‘Sevmek Zamanı’ gibi şarkıları da coşkuyla söylendi. Bursalı sevenlerinin, şarkılarına neşeyle eşlik ettiğini gören sanatçılar, ustaları buluşturan keyifli konserden dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti. Yaklaşık 3 saat süren konserde, en özel şarkılarıyla kimi zaman oynatan bazen de duygulandıran sanatçılar, muhteşem konserin finalinde hep birlikte sahneye çıktı. ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısını Bursalılarla birlikte seslendiren usta sanatçıların performansını sevenleri de uzun süre ayakta alkışladı.


TGRT haber
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Metin Özülkü yü sevmem eşini daha çok severim. O kadın o ayıya nasıl gitmiş hayla anlamadım. Tam Armut misali... :D
 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Metin Özülkü yü sevmem eşini daha çok severim. O kadın o ayıya nasıl gitmiş hayla anlamadım. Tam Armut misali... :D
Neden sevmiyorsun ki bak uyumlu çift olmuşlar bu zamana kadar ayrilmamislar
Ruh ikizi olabilirler

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst