• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

28 Temmuz 2017 - Günün Yemeği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlksu

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Tem 2017
Konular
589
Mesajlar
1,269
MFC Puanı
30
Peynir ve Yoğurt Soslu Fasulye

27677227255644946912.jpg



Yarım kg taze fasulye
100 gram beyaz peynir
2 diş sarmısak
2/3 su bardağı zeytinyağı
Tuz, pulbiber veya kekik

Peynir ve Yoğurt Soslu Fasulye Yapılışı

Fasulyeyi ayıklayıp yıkadıktan sonra, bütün halde tencereye koyun. Üzerine zeytinyağını gezdirin. Tencerenin kapağı kapalı olarak fasulyeyi diri kalacak biçimde (yumuşak olmasını istiyorsanız, yarım su bardağı sıcak su da ekleyebilirsiniz) pişirin.

Ocağın altını kapatıp, fasulyeyi soğumaya bırakın. Bu arada yoğurda, ufalanmış beyaz peynir ile ezilmiş sarmısağı katın. Soğuyan fasulyenin üzerine, hazırladığınız yoğurtlu sosu gezdirin.

Arzuya göre üzerine kavrulmuş ceviz, pulbiber ya da kekik serperek servis yapın.
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
bu konuya ben nerdeyse her gun girerim :D bu kadar iştahsız bakmamıstım İlksu :D et yok bunda ya :f38: 5 dakikadır bakıyorum abartmadan yok yani ıssız adaya düssem canım çekmez :D e genede emek var yapılısında ellerine sağlık :f38:
 

İlksu

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Tem 2017
Konular
589
Mesajlar
1,269
MFC Puanı
30
bu konuya ben nerdeyse her gun girerim :D bu kadar iştahsız bakmamıstım İlksu :D et yok bunda ya :f38: 5 dakikadır bakıyorum abartmadan yok yani ıssız adaya düssem canım çekmez :D e genede emek var yapılısında ellerine sağlık :f38:

Bu sıcakta az da etsiz yemek ye ne olur ki kabus görmezsin işte tamam bundan sonra gözün doysun hep etli yemek ekleriz:s73:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst