• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hafta Sonu Diyeti

OBERON

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
20 Kas 2016
Konular
2,670
Mesajlar
2,919
MFC Puanı
1,410
Hafta sonlarında diyetinize devam etmek istiyorsanız bu diyet programını kullanabilirsiniz. Diyeti uygularken aynı zamanda günde 2 litre su içmeyi ve yürüyüşe çıkmayı ihmal etmemelisiniz. Hafta sonu diyetini ağır diyetlerin sonunda da kullanabilirsiniz. 1 günlük olarak vermiş olduğumuz programı cumartesi ve Pazar günü tekrarlayabilirsiniz.



Sabah Kahvaltısı: 1 çay kaşığı bal, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 fincan şekersiz yeşil çay, meyveli ev yapımı yoğurt

Ara Öğün: 1 adet yeşil elma, 1 kase havuçta eklenmeli haşlanmış kereviz salatası

Öğle Yemeği: 80 gram keçi peyniri, 1 dilim kepek ekmek, 2 adet ananas, dilediğiniz kadar karışık salata

Ara Öğün: 1 adet ekşi yeşil elma, 3 adet fındık

Akşam Yemeği: 1 kase haşlanmış karnabahar, salata, 1 tabak bezelye yemeği

Gece: Papatya çayı (1 fincan içine bal ve limon eklenmeli), pazar günüde aynı örnek listeyi uygulayabilir çok fazla aşırıya kaçmadan eklemeler yapabilirsiniz.​
 

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
6yZog9.jpg

Avrupanın ünlü diyet uzmanı doktor alfred wirth zayıflamak isteyenlere hafta sonu diyetini öneriyor. Cuma günü öğlen diyete başlayanlar pazartesi akşamına kadar 3 kilo veriyor. Kilo sorunu günümüzde artık her dört kadından birinin korkulu rüyası oldu.

Aşırı kilosundan yakınanlar genelde her pazartesi rejim yapmaya karar verip 1-2 gün içinde vazgeçer. Alman bunte dergisi son sayısında avrupanın en ünlü diyet uzmanlarından profesör doktor alfred wirthin zayıflama önerilerine yer verdi. Diyet önerileriyle pazartesi kabusuna son veren alfred wirth hafta sonu diyetine cuma günü öğlen başlayanların pazartesi günü akşama kadar 3 kilo verebileceğini savunuyor.

Almanyanın kuzeyinde bad rothenfelde kentinde zayıflama kliniği olan wirth zayıflamak isteyenlerin her gün spor yapması gerektiğini vurguluyor. Alfred wirth enerji yakılmadığı müddetçe alınan kalorilerin kiloya dönüşeceğini hatırlatıyor. Günde 350 gramdan fazla yağlı yiyecek tüketildiğinde ne kadar az yemek yesenizde kilo vermeniz engellenecektir.

Diyet uzmanı uzun süreli diyetlere karşı çıkıyor. Uzun süreli diyetler uygulandığında kaslar enerjiye ihtiyaç duyup yağ birikimine sebep oluyor. Ünlü diyet uzmanı doktor alfred wirth in zayıflamak isteyenlere önerileri hakkında şunları söyledi. Günde en az 3 litre su için. Kilo vermeye çalışırken yapılabilecek en iyi sporun tüm kasları çalıştıran yüzme olduğunu unutmayın.


Hafta Sonu Diyeti Tarifi

Sebze yemeği: Yarım yemek kaşığı zeytinyağda sebzeleri çok hafif kavurun. Daha sonra çok az su ekleyerek haşlamaya bırakın. Bir tutam iyotlu tuz ekleyip buharıyla pişmeye bırakın. Servis etmeden önce üzerine bol maydanoz koyun.

Sebze çorbası: Taze meyveleri doğrayın. Yarım yemek kaşığı zeytinyağıyla doğradığınız meyveleri hafif kavurun. 3 bardak sıcak su ekleyip 10-15 dakika kaynatın. Maydanoz veya taze tereyle üzerini süsleyebilirsiniz.

Balık: Karabiber, limon suyu, baharat, soya sosu, domates salçası karışımından yaptığınız sosta buzdolabında bekletin. Balığı alüminyum folyeyle sararak 20-30 dakika fırında bırakın. Tavuk kanadını da aynı şekilde pişirebilirsiniz.

Aperitif: 1 yemek kaşığı lor peyniri, 1 yemek kaşığı su, yarım yemek kaşığı zeytinyağını karıştırın. İçine daha önceden yağda hafif bir şekilde kavurduğunuz sarmısak, soğan ve salatalığı ekleyin.

 

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,117
MFC Puanı
90,050
Herkül abi hafta sonu diyet mi olur yaww :D bütün diyetler pazartesi başlar :D
 

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,117
MFC Puanı
90,050
Herkül abi sözünü dinleyip başladım diyete sadece yeşillik yedim :D
salı sallanır bir gün ara veririm yarına :D

3pDAPA.jpg
 

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
Ama bak sakın bir düzineden fazla yemeyesin, diyet bozulur sonra :s41:
 

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,117
MFC Puanı
90,050
yok abi yer miyim hiç 13 olursa kesin kilo alırım göbemmmm çıkar :D
 
Üst