• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşkın En Güzel Hisleri

Ragnar

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
30 Haz 2015
Konular
1,446
Mesajlar
4,354
MFC Puanı
37,550
Günlerden yine sonbahar sarısı… Çiçekler boyun bükmüş, düşen yavrularına bakarken aklımda yine sen. Alışmıştı kalbim artık senin ismini duyunca direk sızlıyordu, ciğerimin köşesiyle anlaşmış gibi içimde bir kıyamet kopardı. İyi oluyordu aslında, sonbaharın matem tutmuş havasına da böyle ruh hali yakışırdı. Önceden olsa 2 günde geçerdi bilirim kendimi, ama sen her gün yüreğimin defterine imzanı atıp çıkıyordun. Adın beynimde, bir Sezen, bir Yıldız bestesi etkisi yapar, gözlerim kendi yaşının tuzunda boğulurdu.

Sırf senin adının baş harfi çıksın diye içip, fal baktığım kahveler almış başını gidiyordu. Her aşk biraz iz bırakır, ama sen yüreğimin koridorlarından her gün bağıra bağıra geçmekten usanmadın. Okulumuzun önünden her gün ay parçası çocuklar geçerdi, bu onların çifte kağıda çekilmiş kopyası gibi. Arkadaşlarıma anlatırken gözümün önünden geçen gülüşü mimikleri, yürüyüşü kalbimin ritmini değiştirir, en baba uyuşturucunun iki katı etkisini yapardı. Sanki hiç derdim yokmuş, akşam istediğim yerde uyusamda sabah kendi odamda uyanacağımın rahatlığı üstüme çökerdi.

Gözlerinin uçurumlarından bin defa düşerdim, her seferinde gülüşü beni tutardı. Sağlam bir beddua almış olmalıydım. Birisi içinden sev ama sevilme diye okkalı bir küfürle birlikte arkamdan sövmüş olacak ki bu cennetin oğluna tutuldum. Diğerleri gibi basit sıfatlar yakıştıramıyordum ona. Sanki zembille inmiş, sanki hiç kusuru yokmuş gibi davrana davrana, onu havalara soksam da yaptıklarım bana az geliyordu. Her geçen gün gülüşümü biraz daha içten yapıyor, gözlerimin siyahını ona bakarken temizliyordum…

Alıntıdır...
 

Ragnar

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
30 Haz 2015
Konular
1,446
Mesajlar
4,354
MFC Puanı
37,550
Aşk, sevmek,sevilmek o kadar uzun konuşulur ki bu konular üzerine zaman nasıl geçer anlamayız bile
 
Üst