• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ebru Polat üzücü haberi sevgilisinin ayağını öptüğü fotoğrafla duyurdu

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
6 Yıl
Mesajlar
6,256
Tepkime puanı
72,510

Sosyal medyada yayınladığı iddialı pozlarla gündem olan Ebru Polat, talihsiz bir kaza geçirdi. Yere düşen ve ayak bilek bağ dokusu yırtılan 37 yaşındaki şarkıcı, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Tolgahan Yıldız, sevgilisi Ebru Polat'ın sakatlanan ayağına önce masaj yaptı, sonra öpücük kondurdu. Ünlü şarkıcı, bu görüntüyü eleştirilere yanıt verdi.

Polat, "Doktorumun dediğine göre 3-4 hafta sıkıntı yaşarmışım. Bunu elimden geldiği kadar hızlandırmam gerekiyor. Bir haftaya çekmem lazım, çekerim diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Bir haftaya çekmem lazım, çekerim diye düşünüyorum"​


Daha çok çektirecekmiş gibi duruyor??
Geçmiş olsun Ebrucum??
 

"Bir haftaya çekmem lazım, çekerim diye düşünüyorum"​


Daha çok çektirecekmiş gibi duruyor??
Geçmiş olsun Ebrucum??
Ayyy kıyamadım bende canım. Gidip öpsem mi ;Ddd
Bütün gece gözüme uyku girmedi :D,;D
 
Tek kelime ile iğrenç bir görüntü sağ'daki fotoğraf... (sabah sabah midem halaya durdu,erkek'de mide yok anlaşılan ama normaldir.Ekmeğini,suyunu kadın veriyorsa.....)
 
Neyse ki haberi sabah gördüm yoksa ben de uykusuz kalırdım???
Ne kadar da masum ayaklarına yatıyor??
Sabaha karşı Ebru nun ayakları beni kovalıyordu rüyamda, sıktım ayaklarına bende canım. Ne ayaksın koçum dedim :Ddd
 
Geri
Üst