• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

07 Nisan 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650

Koç Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Bugün Ay’ın konumu, sizin borsa ile ilgilenen yanınızı ortaya çıkarıyor. Sosyal çevrenizle olan yaşantınızda idealist bir tavır sergilemeniz sonuçların olumlu olmasını sağlayacaktır. Yakınlarınızla istediğiniz şekilde iletişim kurabileceğiniz bir gün.

Boğa Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Aklınızda olan düşüncelerden taviz vermemek için direniyorsunuz. Sabit bir düşünceye sahip olduğunuz için çevrenizdekiler tarafından yargılanmanız olası. Yeteneklerinizin neler olduğunun farkındasınız ama hala beğenmediğiniz şeyler var.

İkizler Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Bugün başkalarının yaşantılarını merak edebilir, bu merak ettiğiniz kişiler ile birlikte olduğunuzda onların hayatlarını eleştirebilirsiniz. Sıkı bağlar kuracağınız insanları iyi seçip gerçekten güvenebileceğiniz insanlar ile birlikte çalışmalısınız. Bugün diğer günlere göre daha dikkatli davranmanızda fayda var.

Yengeç Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Bugün çok güçlü gezegenlerin etkilerini göstermesi sizin de olumlu yönlerinizin ortaya çıkacağını gösteriyor. İkili ilişkilerinizde kesin ve yargılayıcı tavırlar sergiliyorsunuz. Aklınızdakileri karşınızdaki kişiye aktarırken size özel bir üslüp kullanıyorsunuz.

Aslan Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Ay tepe eviniz üzerinde ilerlemeye devam ediyor. İş yerinizde yöneticileriniz ile aranızda olan bağların gelişmesi ve iş birliği ile karar vermelisiniz. Katı bir tutum sergilerseniz bu yöneticileriniz ile olan ilişkilerinizde çatışmalara neden olabilir.

Başak Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Bazı şeyleri analiz etmekte çok iyisiniz. Zihninizde gelişen olayları biraz daha genişleteceksiniz. Duygusal yapınızı fazlası ile gizliyorsunuz. Ruh sağlığını iyi durumda tutmak ve geliştirmek için bu yönünüzü daha çok dışarı vurmalısınız. Disiplin gezegeni olan satürn daha kararlı davranmanıza sebep olacak.

Terazi Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Güçlü olduğunu kanıtlayacak çalışmalara imza atacaksınız. Finansal konularda uyumlu ve başarılı şekilde devam etmek istiyorsanız, karşınıza gelen tekliflere karşı daha dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerine doğru üzerinizde bir rahatlama hakim olacak.

Akrep Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Ay zıt burcunuzda ilerlerken duygusal yapınız sebebiyle kafanız karışacak. İlişkilerinizde yapmanız gereken kendinizi biraz da olsa geriye çekmek olacaktır. Partnerinizi bu şekilde boğmaktan vazgeçin. Sezgilerinize ve şüphelerinize güvenebilirsiniz. Bazı şeyleri anlama gücünüz fazlasıyla yüksek.

Yay Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Evinizde yaşamakta olduğunuz maddi konular ile ilgili sorunlar canını sıkacak. Bu konular ile ilgili gelişmeler için takipte olacaksınız. Çevreniz tarafından yönlendirilmek istenebilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var. Hata yapmaya fazlasıyla müsait bir gün.

Oğlak Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Hayatınızda olan her şey sizin lehinize olacak şekilde tasarlanmış gibi. Geleceğe dair isteklerinizin çoğalması gerçekleşen olayların sonuçlarını olumlu şekilde etkiliyor. Bu isteklerinize de yakın çevreniz tarafından büyük bir destek var.

Kova Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Uzak mesafeler ile ilgili ilişkilerinizin tekrar tekrar gündeme gelmesi, beklediğiniz şeylerin gerçekleşmesini de beraberinde getirecek. Gerçekleşen olaylarda aklınızı akıllıca kullanmayı çok iyi biliyorsunuz fakat sizi zorda bırakan tercihleriniz oluyor.

Balık Burcu için Günlük Burç Yorumu​


Hayatınızda gerçekleşen duygusal olaylardan çok etkileneceksiniz ve dostlarınızla sıkı bağlar için olacaksınız. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla olacak grup çalışmalarınız için uygun bir gün. Yaşayacak olduğunuz olayların şartları sizden yana olacak ve önünüzde bulunan büyük engeller ortadan kalkacaktır.
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Bugün Ay’ın konumu, sizin borsa ile ilgilenen yanınızı ortaya çıkarıyor.

Borsa mı hiç aklımdan geçmeyecek bi etkinlik??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst