• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Buradan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun" dedi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin yeni öğretmen ataması yapacaklarını bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Buradan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
Atanmayı bekleyen binlerce öğretmen "Atamalar ne zaman?" sorusunun yanıtını merak ediyor, konu ile ilgili detaylar henüz açıklanmadı.
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Türkiye'de 400 bin öğretmen atanmayı bekliyor ve 1 yılda sadece 40 bin öğretmen atadılar gerçekten, eğitim sistemi ve gençlerin geleceği çok parlak.:)) Umarım engelli öğretmenler içinde geçerli dir. Atanma heyecani, sınav stresi zor günler. Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Herkesin gönlüne göre versin.
 
Üst