• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

03.02.2014

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 11 Ay
Çocuk saflığında ve temizliğinde, tamamıyla çıkarsız ve iyi niyetle bezenmiş bir ilişki ya da yakınlığı yaşıyorsunuz. Sevgilinize karşı içinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileme yolunu seçinYaşamda basit şeylerin, aslında büyük mutluluk kaynağı olabileceğini deneyimleyeceksiniz. İş yerinde rekabet ortamları oluştu. Çıkarlarınızı savunmak durumunda kalacağınız yarışlar yaşayabilirsiniz. Girişim konularında çekimserliği bir kenara atma zamanı. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi!

db5uc.gif

Günaydınn @Beste GüzeL ßir Gün Olması DiLeği İLe :)

Merhaba RebeLLiouS cok teşekkür ederim yaa ben bu maddi konularda hep sıkıntılı görünüyorum düzelmicekmi acaba :D

ßenimde Dikkatimi Çekti :) Uzun Zamandır ParasaL Konular Söz Konusu :) ımm ßu Konu iLe ilgilenecegim Bilginiz olsun Beste :p

:P :D Yok Canım Olur Mu ÖyLe ŞeyLer Ben Elçiyim ve Sadece Buraya Yazıyorum Beste :)

Geri