• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

10. Haftanın Konuğu "rumpelstiltskin"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Euphoria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
MegaForum.Com olarak yeni bir hafta ve yeni bir konuk ile karsinizdayiz :)
Bu hafta ki konugumuz Sohbet.Net in #Forum kanalinin vazgecilmezlerinden birisi: rumpelstiltskin. :claps::claps:

Kendisine sorular karsisinda basarilar diliyorum. Ve eminim ki alacagimiz cevaplar, soracagimiz sorular kadar keyif verecektir ;)

İlk ben başlayım ozaman :) 1)rumpelstiltskin kimdir.2)hayatında vazgecmiyecegin şey varmi nedir.3)sanalin hayatındaki yeri nedir.4)Sanalda en sevdiğin ve sevmediğin kişi varmi kimlerdir.5)sanal dan gorustugun reale taşıdığın dostluklarin varmi..bukadar simdiden tesekur ederim.

1) rumpelstiltskin gercek hayatda da bu kadar makaraya vurur mu kendini?
Yoksa daha cok ciddi bir durusumu vardir?
2) Reel ile Sanal "seni" ayirt eden nedir ?
3) Bos zamanlarinda ne yaparsin, ne yapmaktan hoslanirsin veya hoslanmazsin?
4) Pismanliklarin ve keskelerin nelerdir?
5) Burcun nedir?
6) Burcunun özelliklerini tasirmisin ?

Çok heyecanlandım şuan bi titreme geldi bana asdfghjkl neyse sıra sıra başlıyorum.. :D
1-Rumpel 25 yaşında mimarlık öğrencisidir,Antalyalıdır (Neden 3.teklil şahıs gibi cevap verdiğim hakkında bir fikrim yok :D )
2-Herkes gibi en başında ailem,dostlarım , kalemlerim(boya kalemleri,toz pasteller,rapidolar vs..) itiraf etmek gerekirse bir de ojelerim galiba :)
3-Sanal benim yeni yeni alışkanlık haline getirdiğim bir olay sanırım yeri birkaç saat vakit öldürmekten ötede değil.
4-#forum ve #sigara kanalındakiler diyebilirim kısaca, sevmediğim belli başlı kişiler olmasa da; çok ciddi ve espri komiklik şaka kaldıramayan insanlardan haz etmiyorum(bu konu da ancak bu kadar ciddi olabildim)
5-Sanaldan henüz ciddi boyutlara ulaşan bir arkadaşlığım olmadı(büyük konuşmamak ve önyargılı olmamak gerekir tabi..)
Soruların için teşekkürler Algos :)

1-Gerçek hayatta da en az sanal kadar makarayımdır,yerine göre değişebiliyor tabi; bazı ortamlarda kendimden beklemediğim kadar ciddi bir duruş sergileyebiliyorum.
2-Dediğim gibi sanalda sürekli bir geyik,makara halindeyim reel de o derece değilim.
3-Sosyal aktiviteler ,arkadaşlarımla vakit geçirmek bir pub da bi bira içmek bile keyif verebilir bazen.Onun dışında bir şeyler karalamak,yeni yerler keşfetmek,yürüyüş yapmak,fotoğraf çekmek,müzik dinlemek,film izlemek(filmkolik olduğumdan bahsetmiş miydim? :D) vs gibi aktiviteler hoşuma gider..Zorunluluktan yaptığım bazı şeyler hoşuma gitmez galiba düşündüm ama cevap bulamadım bu kısma.
4-Birkaç tane keşkem var ,bunlar fazlaca özel şeyler olduğundan bana kalsın affına sığınarak..
5-Yengeç
6-Bazı özelliklerini..Kıskancımdır ,elimde olmadan ortaya çıkan anaç bir yönüm vardır,bir de sanırım kabuğum vardır zamanla ortadan kalkan.Şuan burcuma çok hakim olmadığımdan aklıma gelenler bunlar..
Çok teşekkürler sorular için Euphoria :)

rumpelstiltskin bende Yengecim :angel::islik:

Senle daha cok güzel anlasacagiz biz :rolleyes::P:P:P

1) En sevdigin renkler ?
2) Saclarin ne renk?
3) Ayakkabi kolleksiyonun var mi ?
4) Ayakkabi mi Oje mi ?
5) Deli kelimesini sana göre tanimlarmisin?
6) Depresyona girdigine ne yaparsin?
7) Alisveris denince aklina ne gelir?
8) Almaktan hic vazgecmedigin "rumpelstiltskin" klassikleri nelerdir ?

1-Tüm renkleri severim ama mavi ve yeşilin tonları
2-Kızıl
3-Koleksiyon demeyelim ya alt tarafı 876545678 çift ayakkabım var :D
4-Oje
5-Deli=ben (kısa ve net)
6-Film izlerim ya da oyun oynarım veya boş boş otururum inanın çok zevkli..
7-Alışveriş denilince aklıma kabin önlerinde bekleyen erkek arkadaşlar geldi şuan :D:D
8-Basic tişörtler ve oje (kırtasiye malzemeri de sayılabilir aslında)
:D:D:D:D

selam :)

1) ASL pleas? :)
2) En sevdiğin Yemek
3) Forumda sevdiğin 3 üye
4) erkek arkadasın var mı
5) Antalya dışında nerede yaşamak isterdin
6) Pozitif olmanın dezavantajlarını yaşadın mı hiç?

Aleyküm selam bebeksi :D
1-Asl pls hege Alew
2-Etçiyim etle ilgili her türlü
3-Biraz politik bir cevap olacak ama forum üyeleri kalp ben
4-Bir mucize bekliyorum (yok)
5-denize yakın herhangi bir yer olabilir özellikle düşündüğüm bir yer/şehir yok
6-Nadiren .. 'Gülüyorsun mutlu sanıyorlar' durumunu yaşamışlığım oldu birkaç defa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri