• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

12. Bölüm - Kara Ekmek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Euphoria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 2 Ay
Mesajlar
1,008
Tepkime puanı
190
Asiye, son anda Çetin'in, yardımı ile son anda canlı canlı yanmaktan kurtuldu. Yalnız başında ki büyük felaketlerin sağlayacasını bulamadığından dolayı halen hayatı tehlike yaşadığının farkındaydı. Şuan olarak tek düşüneceği şey ise Çetin'in, kurtarma esnasında başına aldığı büyük darbe sonuçunda önemli bir hasar meydana gelerek hastahanelik olmuş, hatta hayatı tehlikesi bile söz konusu olurken herkes sadece onu düşünecektir. Yalnız Çetin'e, helal olsun bu sefer harbiden Asiye'yi, en derinden etkilemeyi başardı ama, bunuda pahallıya ödemesine rağmen eminiz ki onda şuan içinden buna değer olduğunu biliyordu.

Semra Hanım, bunun sorumlusunu tabi ki bedelini kesinlikle ödettireceğinden eminiz. Yaptığı yanlışın farkında olup, yine de bir gram bile vicdanı sızlamayıp iki kişilikli birisi olmuştu. Bir yanı yaptıklarına son vermesini istiyordu, diğer yanı ise daha çok abartarak Asiye'nin, canını kendisi alması için ikna ediyordu.
 
Geri
Üst