• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

12. Haftanın Konuğu "ipsiz_ucurtma"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Euphoria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 2 Ay
Haftalar haftalari kovalarken geldik 12. Haftamiza :)

Bu hafta ki Konugumuz, sakin ve saygili tavirlari ve hos muhabbeti ile "ipsiz_ucurtma" nickli Arkadasimiz.

Kendisini tebrik eder ve sorulari alalim artik derim :claps::claps:

Oncelikle tebrik ederim..... sorularima başlıyorum. 1) ipsiz_ucurtma kimdir neler yapar. 2)sanal hayatına nasıl başladın. 3)Şansın olsa hayatında neyi değiştirirdin. 4)vazgecemiyecegin şeyler nedir ailen dısında. 5)sanal arkadaşlıklar senin için önemlidir. 6)bemde sorayım benim hakimda ki düşünceleriN nelerdir :D herkes soruyor bende yazim dedim;)tesekur ederim şimdiden kolay gelsin....

Öncelikle tebrik ederim ipsiz_ucurtma seni:) ve sorularıma hemen başlayayım
1-Yaptığın işin dışında (hayattaki tüm işler kanuni olsaydı) ne iş yapmak isterdin?
2-Hiçkimsenin göremediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı?
3-Forumda yakından tanımak ıstediğin kişiler?
4-İpsiz_ucurtmanın sahibi kimdir nedir az anlat hele
5-ee benim hakkımdada iki karalıyıver :)))

Öncelikle soruların için teşekkürler Roz..
1. Şöyle söyleyeyim.. İlkokul-Ortaokul ve Lise yillarinda.. Okul bitiş dönemlerinde yazları genelde hiç bos kalmadim ve bir çok meslekte çalıstım.. Babama yardım ettim vs.. Pek fazla hayalperest degilim ve genelde inşaat üzeri işlerde çalıştıgım için baba meslegi olarak Müteahhitligi seçerdim ;)

2. Sizlerde farketmişsinizdir ki oldugum gibi bi insanım pek fazla bir şeyleri saklamam içimde olanı söylerim.. Ama pek bahsetmesem de reel hayatımda yardımsever biriyimdir..

3. Ben insan canlısı biri oldugum için forum'daki herkesle birebir tanışmak isterim.. Nick ayrımı yapmayacagım :)

4. ipsiz_ucurtma uzun yillar sanal alemde takılmıs.. Sanal alemin getirilerini götürülerini fazlasıyla gördügü için. Daha once oldugu ortamdan sıyrılıp burada bu ortamda özgürce diledigince sorumluluk almadan takılması için alınmış bir rumuzdur. Ailesine vatanına ve bayragına fazlasıyla önem veren evden işe işten eve giden kendi halinde bir insandır. Etrafındaki insanlarla iyi geçinmeyi seven hata gördügünde arkadaşı olsa da uyarmasını bilen lafını esirgemeyen kendi dogrularının fazlasıyla arkasında duran ve sahip çıkan biridir.. ( Uzar da uzar bu kısım :)) )

5. Seninle ilk etapta gergin bi sohbetimiz olmuştu. Sonrasında burada ufak atısmalarla samimi oldugum nadir arkadaşımlarımdan biri oldun. İlerleyen sohbetlerimizde ikimizde birbirimizin samimiyetine inanarak reele taşıdık ve iyiki de yapmışız dedigim bi görüşme gerçekleşti.. Burada oldugun gibi görüştügümüzde de aynı sıcaklıgı hissettirdigin için teşekkür ederim. İyi ki tanımısım seni.. :)

Oncelikle tebrik ederim..... sorularima başlıyorum. 1) ipsiz_ucurtma kimdir neler yapar.
2)sanal hayatına nasıl başladın.
3)Şansın olsa hayatında neyi değiştirirdin.
4)vazgecemiyecegin şeyler nedir ailen dısında.
5)sanal arkadaşlıklar senin için önemlidir.
6)bemde sorayım benim hakimda ki düşünceleriN nelerdir :D herkes soruyor bende yazim dedim;)tesekur ederim şimdiden kolay gelsin....

Öncelikle soruların için teşekkür ederim ALgos

1. Roz'un sorusunda cevap verdigimi düşünüyorum. Ama biraz daha ekleme yapayim.. Futbol oynamayi , izlemeyi seven biriyim. (Amatör de yillarca oynamıstım) Onun haricinde kendi köy dernegimizin yönetim kadrosunda bulunan sosyal organizasyonlar düzenleyen ekibin başında geliyorum.(Futbol turnuvası , Piknik vb gibi) Gelecekte başkanlıga aday olacagımı düşünüyorum. :) Mahalle'de sosyal aglarda mahalleyi temsilen fan sayfalarının yöneticiligini yapiyorum.. ( Yürüyüş , yeni bildiriler vs. )

2. Sanal ile tanışmam çok küçük yaşlara dayanıyor.. Amcam İnt cafelerin açıldıgı ilk dönemlerde.. İstanbul'da 3. int cafeyi açan kişiydi.. Orada oyun vs derken onlardan görüyordum ama hiç merak salmıyordum.. Mahallede bizden yaşça büyük kisilerin girmiş oldugu gülüp eglendikleri bir yer vardı.. (İlk çete başladıgım yaş 13-14 yaşlarımdı..) Ben de oraya girdim ve bu zamanlara kadar geldi.. Ama bir çok arkadaş , dost edindim.. Görüştügüm konustugum kisiler hala mevcuttur. Gerek reel gerek sanal ;)

3. Şanslı biri degilimdir.. Dönüp geçmişe bakıyorum da yaşadıgım şeylerden hiç pişman olmamısım.. Hepsinin acı tatlı anıları var.. Hepsi birer tecrübe beni ben yapan nedenlerdi.. O yüzden değiştirmek istedigim bir şey yok..

4. VATAN'ım.. Bayragım.. Siyasi görüşüm.. Tuttugum takım. Yaşadıgım mahalle..

5. Daha önce de söyledigim gibi.. Sanala hiç bir zaman.. Bir amaç edinmek için girmedim. Kurmuş oldugum diyaloglarda da cinsiyet ayrımı yapmadım.. Ben sanala eglenmeye güzel bir ortam olusturmak için geliyorsam.. Arkadaşlıklar da reelim de nasılsa burada da o sekilde degerlidir..

6. Sen kendi halinde sessiz sakin ağır biri olarak takıldın ilk etapta gözüme.. Yaşını ögrendigim de fazlasıyla şaşırdım. Çünkü bende biraktigin izlenim yaşının üzerinde bi olgunluktu.. Cana yakın , iyimser , güleryüzlü , kimseyi incitmek istemeyen iyi bir arkadaşsın.. :)

ilk öncelikle bende tebrik ederim :)

- En sevdigin renk veya renkler nedir/nelerdir?
- Hayat'da bunu yapmam dedigin bisey var midir?
- Nelere kizarsin (3 örnek verebilirmisin rica etsem?)
- Insanlar da sevmedigin huylar nelerdir?
- Yarin senin icin son gün olsa, nasil gecirmek isterdin?

Arkadaslarimiz benim hakkimda da biseyler söyleyebilir misin demis sorularinda, bende sana MegaForum.com hakkinda neler söylebilirsin diye sormak istiyorum.

Verecegin cevaplar icin simdiden tesekkür ediyorum :P

ilk öncelikle bende tebrik ederim :)

- En sevdigin renk veya renkler nedir/nelerdir?
- Hayat'da bunu yapmam dedigin bisey var midir?
- Nelere kizarsin (3 örnek verebilirmisin rica etsem?)
- Insanlar da sevmedigin huylar nelerdir?
- Yarin senin icin son gün olsa, nasil gecirmek isterdin?

Arkadaslarimiz benim hakkimda da biseyler söyleyebilir misin demis sorularinda, bende sana MegaForum.com hakkinda neler söylebilirsin diye sormak istiyorum.

Verecegin cevaplar icin simdiden tesekkür ediyorum :P

Öncelikle sorunların için teşekkürler. Euphoria

- Tuttugum takımdan dolayı sarı - lacivert Bayragımdaki Kırmızı-Beyaz.. ve Özel olarak turuncu & yeşil.. ;)

- İhaneti sevmem.. ALLAH bununla sınamayı da nasib etmesin bana..

- Yanlış anlaşılmaya.. Yalancı durumuna sokulmaya.. Gereksiz artistiklere..

- Kibir , hava , vurdumduymazlık , boş kabadayılık , boş konuşma , bilmedigi bir şey hakkında biliyormus gibi yapılması.. vs vs uzar gider bu :)

- Sevdigim insanlarla geçmişi yad edip birbirimize sarılarak..

- Himmm :) Forum kanalına sagolsun Alcatraz sayesinde geldim.. Orada seninle tanışma fırsatım oldu.. Zamanla birbirimizi tanıdıkça aynı görüşlere sahip oldugumuzu fark ettik ve bir çok paylaşımda bulunduk.. Tanımadan önce de burada NASIL BİLİRSİNİZ kısmında da söyledigim gibi.. Asil bir durusun , iyi bir kalbin , arkadaşlarına güleryüzün ve dişariya sert bir durusun var.. Özü sözü bir arkadaşlarımızdan birisin.. İyiki tanıdım dedigim arkadaşlarımdan birisin ;)

verdigin samimi cevaplar dan dolayi sana tesekkür ederim, fakat son sorumu tekrar etmek istiyorum :P

MegaForum.com hakkinda düsüncelerin nelerdir peki ?

verdigin samimi cevaplar dan dolayi sana tesekkür ederim, fakat son sorumu tekrar etmek istiyorum :P

MegaForum.com hakkinda düsüncelerin nelerdir peki ?

Özür dilerim.. :) Forum olayı benim bundan 6-7 sene once beraber hareket ettigim ekiple yürütmüş oldugum bir olaydı.. Orada başlamıştım ilk etapta.. Orada dagilmiştik ve o günden sonra İF harici foruma üye olmamıstım.. Alcatraz ile forum kanalında tanıştıktan sonra onun da yönlendirmeleriyle buraya üye oldum.. Buradaki arkadaşların gerçekten bir şeyler yapmaya uğraştıgını sezdim ve çabanıza ortak olmak istedim elimden geldigince.. Şu anda iyi gidiyor diye umuyorum.. İnşallah el birligiyle daha güzel şeyler yaşayabiliriz..

Devam edelim yabancı degilsin yorabiliriz seni:D 1)kendinde elstirdigin kizdigin bir huyun varmi varsa nedir. 2)hatalı olduğunda karşındaki insana kendini nasıl afetirmeye çalışirsin. 3)insanlarda en çok neye önem verirsin ve dikkat edersin.4) kendini kısa bir cümle ile anlat deseler nasıl anlatirdin...5) boş zamanda en çok yaptığın aktivite nedir sanal hariç realde. Bu kadar :D

Tebrik ederim İpsiz_ucurtma'cım:)

1) Forumda sevdiğin 3 üye kimdir
2) Sevgilin var mı ? yoksa en son ne zaman oldu?
3) Aldatıldın mı ve Hiç aldattın mı?
4) Sverek evlenmekten mi yoksa mantık evliliğimi sen ce doğru olan?
5) Olmazsa olmaz dediğin şey nedir?
6) Hiç bir kadın için ağladın mı?
7) Sabırlı mısın yoksa sabırsız mısındır?
8) İlk sevgilin kaç yaşında oldu?
9) Mega Forum hakkında olumlu olumsuz düşüncelerin?
10) Benim hakkımda olumlu olumsuz düşüncelerin ?

Teşekkür ederimmmmm :):):)

Devam edelim yabancı degilsin yorabiliriz seni:D 1)kendinde elstirdigin kizdigin bir huyun varmi varsa nedir.
2)hatalı olduğunda karşındaki insana kendini nasıl afetirmeye çalışirsin. 3)insanlarda en çok neye önem verirsin ve dikkat edersin.
4) kendini kısa bir cümle ile anlat deseler nasıl anlatirdin...
5) boş zamanda en çok yaptığın aktivite nedir sanal hariç realde. Bu kadar :D

Soruların devamı için teşekkürler.. Yorulmuyorun sorun yok ALgos :)

1- Genelde düşünerek hareket ettigim için pişman olacagım şeyler yaşamıyorum.. O yüzden eleştirebilecegim bir yönüm yok.

2- Himmm.. Neden hata yaptıgımı güzel bir şekilde izah etmeye çalışırım.. Özür dileyebilirim.. Gerekiyorsa minik bir hediyede alabilirim ;)

3- Samimiyete.. Giyimine.. ve Güleryüzlülügüne.. Oturup kalkmasını bilmesine.. Nerde ne konusacagını bilmesine.. vs vs..

4- Kelimelerle tarif edecek olursak.. Dürüst , Mert , Cesur , Asabi , Macho :)

5- Halı saha maçları. Arkadaşlarla çay sohbetleri. Sahilde yürüyüş. Bol bol yeğenimi sevme :)

Tebrik ederim İpsiz_ucurtma'cım:)

1) Forumda sevdiğin 3 üye kimdir
2) Sevgilin var mı ? yoksa en son ne zaman oldu?
3) Aldatıldın mı ve Hiç aldattın mı?
4) Sverek evlenmekten mi yoksa mantık evliliğimi sen ce doğru olan?
5) Olmazsa olmaz dediğin şey nedir?
6) Hiç bir kadın için ağladın mı?
7) Sabırlı mısın yoksa sabırsız mısındır?
8) İlk sevgilin kaç yaşında oldu?
9) Mega Forum hakkında olumlu olumsuz düşüncelerin?
10) Benim hakkımda olumlu olumsuz düşüncelerin ?

Teşekkür ederimmmmm :):):)

Soruların için teşekkürler aLew
1- Forumda sevdigim kisileri 3 üye ile sınırlandıramam.. Ama yakın olarak gördüklerimi sıralayabilirim.. Alcatraz , aLew , ALgos , Euphoria , Hesna , Roz ( Alınmaca olmasın diye alfabetik sıraya göre yazdım. :) )

2- Sevgilim yok. En son ne zaman oldu hatırlamıyorum.

3- Aldatıldım.. Ama aldatmadım.

4- Mantık evliligi yapacak olsaydım şu anda çoktan evlenmiş olurdum.. O yüzden severek.

5- Vatan , Bayrak , Ailem , Değer verdigim dostlarım.

6- Evet ağladım.

7- Mevcut konuya baglı.. Olaydan olaya değişebilir..

8- İlkokul 4. sınıfta.

9- Olumsuz bir düşüncem yok.. Şuan her şey gayet güzel gidiyor. :)

10- Hımmm.. Senin hakkında olumlu düşüncelerim.. Ben genel olarak bildireyim.. Sen olumlu olumsuz seçersin içinden artık. :)
Forum kanalına geldigimde 1-2 tartismana müdahil oldum. Sonraki sohbetlerinde mynet geçmişin oldugunu ögrendim ve bir kaç soru yönelttikten sonra seninle daha önceden koyu bir sohbetimiz oldugunu dile getirdim.. Sen hatırlamadın ama ben gayet net hatırlıyorum.. Sürekli sırıtan , eglenmek isteyen , gerginligi kaldıramayan , gerginlikten hoslanmayan.. Deli , çatlak , çılgın vs vs diye sıralayabilirim.. Değer verdigim kişiler arasında geliyorsun :)
Olumsuz sayılabilecek tek davranışın.. Özel olarak degil ama.. Kimseye konsantre olamıyorsun sohbetlerinde sürekli etrafa , saga-sola laf yetiştirmekten bir önceki sohbeti unutup insanları kızdırabiliyorsun.. Buna dikkat et!! :)

Merhaba ipsiz, bir dünya turuna çıkacak olsan hangi ülkelere seyehat etmek isterdin?

ipsiz_ucurtma öncelikle tebrik ederim dostum. İnsanların seni daha detaylı tanıyabilmesi için güzel bir ortam olduğunu düşünüyorum.

Sorularıma gelelim.

1) Alcatraz hakkındaki düşüncelerin nedir?

2) Kendini IRC için özel biri olarak mı görürsün yoksa olsam da olur olmasam da olur musunuz, IRC ne kadar öneme sahiptir hayatında?

3) IRC geçmişini çok merak ediyoruz, kısaca bahseder misin?

4) Senin için gizemli yer ya da yerler neresidir ve neden bahsedebilir misin?

Şimdiden teşekkürler, keyifli forumlar...

Soruların için teşekkürler Alcatraz

1- Sohbet.Net e BaskentLi sayesinde geldigimde beni güleryüzle karşılayıp hal hatır eden forum'a davet eden kişi olarak tanıdım ilk once seni.. Zamanla sohbetimiz ilerledikçe aynı fikir ve düşüncelere sahip oldugumuzu ögrendik ve muhabbetimiz dostluk seviyesine kadar geldi. Aldıgın kararların arkasında duran , inandıgı şeyi sonuna kadar savunan , dostlarını yüz üstü birakmayan bir karektere sahipsin. Sohbet.Net te ve Forum da en samimi oldugum kişilerin başında geliyorsun. Sen de benim daha önce yöneticilik yaptıgım yerlerdeki duruşu ve samimiyeti gördügüm için daha yakın hissediyorum belkide.. Forum'a verdigin emekler gerçekten güzel ve önemsenecek şeyler.. Ama ani kararlar alıp etrafındaki insanları uzaklaştırmadan önce bir kez daha analiz yap der ve başarılarının devamını dilerim dostum.

2- Daha önceleri görev yaptıgım yerlerde iken önemli görürdüm ama elimi ayagımı çektikten sonra sıradan biriymiş gibi görüyorum.. IRC sunucuları için olsam da olur olmasam da olur diyorum artık. IRC ; hayatımda alışkanlık haline gelmiş bir şey oldu artık.. Genel manada gülmek , eglenmek için girdigim boş vaktimi yakın gördügüm kişilerle geçirdigim bir yerdir..

3- IRC geçmişim 13-14 yaşlarımda UNDERNET'te başladı.. Dünya çapında bir serverdi ve biz Türk'ler olarak epey bi yogun girişimiz vardı.. Orada Türk'lerin global kanalları olan Zurna , İstanbul , 35+ gibi kanallarda yöneticilik yaptım. X li bi serverdi.. Orası eski pöpülerligini yitirince Mynet'e giriş yaptım ve Helper kadrosunda bi süre bulundum.. Orası da kapanınca şu anda ismini veremiyecegim ve gözde olan bir sunucuda sırasıyla bütün görevleri yaptım.. NetAdmin ve Root admin haricinde bütün yetkilerde bulundum.. Oradaki samimiyeti ve sıcaklıgı hissetmeyince bir anda ortadan kaybolup buralarda buldum kendimi.. Bi nevi inzivaya çekildim.. Tekrar geri dönsem yine aynı şekilde kaldıgım yerden görevime devam ederim.. Ama artık benden geçtigini düşünüyorum.. Böylesi daha güzel.

4- Şu ana kadar hayatımda gizemli sayabilecegim bir yer olmadı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri