-
-
-
- MFC Puanı
- 72,490
Bizim tatile gittiğimiz yer değil mi burası??
Oraya tatile gidiyosunuz ama beni almiyosunuz niyee kizlarrr yaa bende geleyimBizim tatile gittiğimiz yer değil mi burası??
Sen işlerini halledip sonradan dâhil olmuştun tatile ne çabuk unuttun??Oraya tatile gidiyosunuz ama beni almiyosunuz niyee kizlarrr yaa bende geleyim![]()
oylemi olmustum hayretSen işlerini halledip sonradan dâhil olmuştun tatile ne çabuk unuttun??
Yok canım senin ayağın burkulmuştu sen boğuluyorum sandın yoksa gayet iyi yüzüyordun?sırt üstü artistlik hareketler yapıyordun??oylemi olmustum hayrethiii simdi hatirladim bide yuzerken bogulacaktim azkalsin beni sen kurtarmistin
![]()
hahahahhhYok canım senin ayağın burkulmuştu sen boğuluyorum sandın yoksa gayet iyi yüzüyordun?sırt üstü artistlik hareketler yapıyordun??
Bizden iyi yüzüyordun??su mu yuttun acaba hatırlamıyorsun hiç??hahahahhhbnmi yapiyordum ayy buna bn bile inanamiyorum kiz
bn yuzme bilmiyorum ki
![]()
Kesinlikle su yutmuş olmandan kaynaklı hatırlamakta güçlük çektin??aslinda balik burcu iyi yuzer dimisu yuttum galiba ben
![]()
tabi yuzme sampiyonu var burdaKesinlikle su yutmuş olmandan kaynaklı hatırlamakta güçlük çektin??
Onu biliyoruz zaten canım?tabi yuzme sampiyonu var burda![]()
Evet canım hatta beğenmiştik adayı aldık yaBizim tatile gittiğimiz yer değil mi burası??
Yarım ada diye tamamını mi.almıştık??????Evet canım hatta beğenmiştik adayı aldık yad
Yarısı soygundan önce yarısı iş bitiminde ;DddddYarım ada diye tamamını mi.almıştık??????