• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

13 Temmuz 2020 Günlük Burç Yorumları

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650
Koç Burcu Günlük Yorumu
Duygusal hissetmek her zaman gerçekleri görmeye engel olur. Eğer işler yolunda gitmezse, hayat şaşkın görünebilir. Ama yediğiniz yemeklere, giydiğiniz kıyafetlere ve etrafınızdaki sevdiklerinize baktığınız zaman ne kadar şükretmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Bugün sizden her ne olursa olsun hayatınızın kıymetinizi anlamanızı rica ederiz.

Boğa Burcu Günlük Yorumu
Konfeti ve şenliklerle uğraşırken müziğin alevlenmesini bekleyin. Başarı bu öğleden sonra kapınızı çalabilir. Düşünceleriniz iyimserlikle akabilir ve hatta günün geç saatlerde parti bile yapabilirsiniz. Eğlenceli başlayan gününüz artarak limitleri zorlayabilir. Bununla beraber aşk hayatınızın da alevlenmesi muhtemeldir.

İkizler Burcu Günlük Yorumu
Bugün önemli toplantılarda teğet geçmekten kesinlikle koruyacağınıza dair göstergeler var. Ayrıca işyerinde işleri halletmek için beyninizin aşırı hızda çalışmasına izin vermeniz de muhtemeldir. Akşam sevgilinizle muhteşem bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Bu başarılı gün, romantik bir an ile son bulabilir!

Yengeç Burcu Günlük Yorumu
Muhtemelen, gününüzü çok eğlenceli ve kutlamalarla dolu geçirebilirsiniz. Öğleden sonra, çok önemli bir iş anlaşmasından bir atılım bekleyebilirsiniz. Geceleri parti yapmakla meşgul olmanız muhtemeldir. Ancak kendinizi kaptırıp işleri savsaklamadığınızdan emin olun! Aile hayatınızda bugün ilişkileriniz çok kuvvetli olabilir. Evet, kardeşinizin uzun zamandır istediği hediyeyi de alabilirsiniz!

Aslan Burcu Günlük Yorumu
Bugün mizacınıza bir bahar ve yüzünüze bir gülümseme getiren bir şey yaşayabilirsiniz. Bu, her ne ise hayatınızda çok büyük şeyler değiştirebilir. İş yerinde yeni ve başarılı iş stratejileri geliştirmeniz muhtemeldir. Kişisel cephede, günün ilerleyen saatlerinde size doğru güzelliklerin akacağından emin olabilirsiniz. Arkanıza yaslanın ve günün keyfine varın.

Başak Burcu Günlük Yorumu
Ortaklık anlaşmaları ve para işleri, öncelik listenizde bugün en çok zamanınızı alacak yoğunluğunuz olabilir. Gün boyunca çeşitli seviyelerde sert rekabet ve düşmanlıkla karşılaşabilirsiniz. Akşam her türlü yarışmalarda kazanma şansınız çok yüksek olabilir. Etrafınızdakilere dikkat etmeleri gerektiğini söylemekte gecikmeyin!

Terazi Burcu Günlük Yorumu
Kariyer açısından sizin için büyüleyici bir gün olabilir. İş yerinde, size verilen görevleri inanılmaz bir netlikte yapma eğilimindesiniz. Günün ilerleyen saatlerinde, söylediğiniz her şey karşı cinsin bir üyesini büyüleyebilir, bu da size hoş bir sürpriz olarak geri gelebilir. Ancak dikkat edin, bakış açınız akşam düşüncelerinizde gölge oluşturabilir!

Akrep Burcu Günlük Yorumu
Hedeflerinize ulaşmak için çok sıkı çalışmıyorsanız, bugün işlerin birikebileceğinden emin olabilirsiniz. İş dünyasında, elde ettiğiniz sonuçlardan hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz ve bu endişe ve stres nedeni olabilir. Akşam sevdiğiniz birinden sevgi ve ilgi şeklinde destek alabilirsiniz. Bolca depo etmeye çalışın daha çok ihtiyacınız olabilir!

Yay Burcu Günlük Yorumu
Bugün sevgilinizin kalbine notlarınızı vurabilirsiniz! Varlığınız ve hediyeleriniz onu ne kadar çok sevdiğinizi fark etmesini sağlayacaktır. Onları pahalı hediyeler almak için lüks showroom ve tasarımcı dükkanlarına bir yolculuk yapmanızı bekliyoruz. Ancak işi veya uzun vadeli hedeflerinizi ihmal etmemenizi öneririz.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu
Her gün olumlu duygularla uyanmanız mümkün değildir. Bugün içinizde, yanlış giden her şeyi doğruymuş gibi yapmaya iten biri var sanki! Bugün, değişik bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. İşteyken aile üyelerinizin güvenini kazanmaya çalışabilirsiniz, tüm gün zorlanabilir ve aynı şekilde ödüllendirilebilirsiniz. Ev hayatınız böylece huzurlu bir hal alacaktır.

Kova Burcu Günlük Yorumu
Başarıya selam verin! Rakiplerinize meydan okumaya hazırlanmak için harika bir gün. Bugün sizin gününüz olabilir. Süper kahraman maskeniz nedeniyle görüntünüz de konuşuyor! Uzun ömürlü olması için sıkı çalışmaları ihmal etmeyin ve gevşemeyin. Tekerlek dönmeye devam ediyor, unutmayın!

Balık Burcu Günlük Yorumu
Bugün kendinizi kral gibi hissedebilirsiniz çünkü tuttuğunuz her şeyde başarılı ve ödüllendirici olabilirsiniz. İnanılmaz fikirlerle ve muazzam enerjiyle şaşkınlık oluşturabilirsiniz. Hayat her zaman bir denge içerisindedir. İş hayatınız bu kadar yolunda iken, aşk hayatınızın sekteye uğramasını bekleyebilirsiniz. Bu bağlamda dengeyi kurmayı unutmayın!
 
  • Beğen
Tepkiler: Uur

Uur

Üyelik Tarihi
16 May 2017
Konular
11
Mesajlar
2,613
MFC Puanı
34,210
Terazi Burcu Günlük Yorumu
Kariyer açısından sizin için büyüleyici bir gün olabilir. İş yerinde, size verilen görevleri inanılmaz bir netlikte yapma eğilimindesiniz. Günün ilerleyen saatlerinde, söylediğiniz her şey karşı cinsin bir üyesini büyüleyebilir, bu da size hoş bir sürpriz olarak geri gelebilir. Ancak dikkat edin, bakış açınız akşam düşüncelerinizde gölge oluşturabilir!

Hıımm, çok büyüleyici bir gün olucak süprizlere her zaman açığım hadi bakalım :))
 
Üst