Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    4,051
2406097_22de66f1ce5379f8e3ea0bbeb3bbb2d2_640x640.jpg

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,351
Mekanları cennet olsun o isimsiz kahramanlarımızın..

Beste

Geçmişimi çizdim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,512
Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıldönümünde; kanıyla, canıyla, şerefiyle tarihin akışını değiştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı ve rahmetle yad ederken, yaşayan gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    165,273
18 mart çanakkale zaferimiz kutlu olsun, tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,420

Çanakkale Zaferimizin 106. yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyorum.​

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Tarihin seyrini değiştiren savaşlardan biridir Çanakkale Zaferi, eşsiz bir destandır.​
Türk milletinin kahramanlık destanidir.​
Seyit onbaşıdır, 57nci Alaydır, Nusret Mayın gemisidir, Tokat'lı onbeşlilerdir, mezun olamayan İstanbul, Galatasaray, Konya Liselilerdir.​
Denizden yapılan en sert saldırı ve sonrasında yedikleri tokatla Çanakkale'nin denizden geçilemeyeceğini anladıkları gündür.​
Unutulmasi mümkün olmayan bir destandır Çanakkale.​
Çünkü dönmeyi hiç düşünmediler.​
100 sene önce milletin kaderini elaleme teslim eden liyakatsiz saltanatçılar, 100 sene sonra utanmadan
ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK önderliğinde yazılan ÇANAKKALE DESTANINI Mustafa Kemal' siz kutlamaya çalışıyorlar.
Biat kültünürün esiri olmayın, tarihinize sahip çıkın.
Başta ??Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu TEK Başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale Savaşları'nda ve​
ülkemizin bekası için gerçekleştirilen tüm mücadelelerde vatanı ugruna canından vazgeçen tüm şehitlerimizi saygı, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.​
#HakkınıHelalEtŞehidim​
Bugünkü ülkenin halini görseler, haklarını helal ederler miydi? işte orası meçhul.​
bugünün yazısı da yılmaz özdil'den gelsin 18 mart sesli makalesi?

Üst Alt