• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

2.Haftanın Konuğu #LiyA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum Kalbi

Root
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
15 Yıl 10 Ay

Arkadaşlar 2.Haftanın Konuğu Forum Yönetimimizde Bulunan Co Adminimiz LiyA Seçilmiştir.

LiyA'yı Daha Yakından Tanımak için Kendisine istediğiniz Soruyu Sorabilirsiniz.

Not: Bir Üyenin Tek Bir Post içinde En Fazla 3 Soru Sorabilir. 1 MESAJDA 3 SORUDAN FAZLA SORU SORMAK YASAKTIR.

İzninizle ilk ben sorularımı sorayım:)

1) kendini bize fiziksel ve ruhsal olarak tarif eder misin?

2) özel hayatında LiyA nasıl biridir?

3) sıkılıp, bir türlü kurtulamadığın alışkanlıkların var mı?

Teşekkür ederim, kolay gelsin:)

Beni seçtiğiniz için teşekkür ederim.

Alisia

Fiziksel özelliklerim, Boy 1.65 Göz, kahverengi, tesettürlüyüm.

Nasıl birisi olduğumu merak eden bazı arkadaşlarım için avatarıma resmimi koyuyorum (:

Ruhsal özelliklerim, sakin birisiyimdir kolay kolay sinirlenmem ama adaletsizlik olduğunda veya karşımda ki insan beni anlamamakta ısrar ediyorsa tepem atıveriyor, öyle hallerimde susarım sakinleşene kadar konuşmam, alınganımdır, kolay inciniyorum, insanlara, hayvanlara ve bitkilerde dahil tüm canlılara çok değer veririm.
Merhametli, iyi niyetliyimdir.

Özel hayatım: Annem, işim, akrabalarım, çok az sayıda dostum dediğim insanlarla geçiyor.

İşimden dolayı (zihinsel engellilerle alakalı rapor alma durumlarında) zaman zaman şehir dışına çıkıyorum.

Her sabah 1 saat düzenli yürüyüş yaparım.

Gezmeyi evimden uzaklaşmayı hiç sevmem, mecburiyet olmasa evden hiç çıkmak istemem.

Kurtulamadığım alışkanlığım yok. Tek ve en büyük sıkıntım uykusuzluktu, çok şükür atlattım.

Bazı Teknik Aksaklıklar Nedeniyle Bu Haftanın Konuğu Konusu Kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri