• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2017 Aslan burcu yıllık yorumları

Sentinus

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Ağu 2013
Konular
3,490
Mesajlar
10,553
MFC Puanı
7,510
Aslanlar 2017 yılında, -Kararlı şekilde başarıyı hedefleyecek, sabırla engellerin üstesinden geleceksiniz. Kendinize ve hayata inancınız yüksek olacak.
-Fiziki görüntünüzde değişikliğe gidebilirsiniz. Saç şekli, rengi, vücut geliştirme, estetik operasyon gibi. O eşsiz endamınız, etkili tavırlarınız, doğal ışıltınızla dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.
-Cesur adımlar, güven duygusu, kararlılık yıla damgasını vuruyor.
-Sanatsal güzellikler, estetik dokunuşlar, giyim ve kuşamımızdaki yenilikler kimsenin gözünden kaçmayacak.
-Bekar Aslanlar yeni bir ilişkiye adım atacaksınız.
-Sorunlu bir evlilik bitebilir.
-Home-ofis tarzı çalışmalar.
-Ekip, takım yerine, tek başınıza çalışma fikri hoşunuza gidecek. Bu sizin gelişim yolunuz olacak.
-Bir hobinizi işe dönüştüreceksiniz.
-Bir mirastan yararlanır rahatlarsınız. Bir ev satın alabilirsiniz.
-Takıntı, aşırı tutkulu, kin ve öfkeden uzak durunuz. Aşırılıktan kaçının.
-Bir davayı kazanacaksınız. Sizden gizlenen önemli bir sırrı öğreneceksiniz.
-Toprağa yatırım yapabiliriz.
-Maddi durumu güçlü birinden destek göreceksiniz.
Dikkat edilecek Tarihler:
10 Nisan-3 Mayıs: Mesleki konularda lütfen bilinçli düşününüz. İşten ayrılmak, yeni bir işe başlamak yönündeki kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Kadın patron veya yöneticilerle ilişkinize dikkat ediniz. Amacınıza yavaş ancak emin adımlarla ulaşacağınızı biliniz. İş proje ve planlarınızı gözden geçirerek, eksiklerinizi tamamlayın. İş ortamında ve aile içindeki ilişkilere özen önem verin.
13 Ağustos-5 Eylül: kazancınızı riske atacak kararlardan kaçınınız. Ekonomik düşünmekte yarar var. Eğitmenlik, ticaret, sağlık, ulaştırma, haberleşme gibi konularda işleriniz yavaşlayabilir. Bu sizi çileden çıkartmasın. Bir daha duruma bakmak hayırlı olabilir. Parayla alakalı iş görüşmeleri tekrarlanabilir. Sağlık harcamaları olabilir. Muhasebenizi bu dönemde iyi yapınız. Kenarınızda az veya çok gücünüze göre bir paranız olsun. Mantıklı düşünün. Ancak eleştirel yaklaşımlarda bulunmayınız. Öncelikli ihtiyaçlarınızı alınız. Gereksiz harcamalardan kaçınınız.
3-23 Aralık: Aşk hayatımızla yakından ilgili konularda daha dikkatli olmalıyız. Özellikle yeni tanışanların birbirlerini iyi dinlemeleri, hayat görüşlerini öğrenmeleri, zevkleri hakkında bilgi sahibi olmalarında yarar var. Bu süreçte flörtçüyüz. Bir ilişkiden diğerine çabucak atlayabiliriz. Ancak bunlar kalıcı olmaktan uzaktır. O nedenle karşınıza çıkan kişiyi iyice tanımalısınız. Ayrılmış çiftler bu dönemde tekrar bir araya gelebilirler. Hamilelikle ilgili kontrollerinizi yaptırınız. Çocuklarınızın eğitimi, bilgilenmesi, sağlık ve yeteneklerinin değerlendirilmesi önemlidir. Okul veya diğer tercihlerini dikkatlice yapmakta yarar var. Bu süreçte el becerileri, sportif faaliyetler, yolculuk, keşif gibi konular gündeminizde yer alır. Yarım kalan işlerinizi bitiriniz.
 
Üyelik Tarihi
15 Mar 2013
Konular
13
Mesajlar
314
MFC Puanı
50
Hemen hemen hepsi doğru gibi :s60:
 
Üst