• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2017 Koç burcu yıllık yorumları

Sentinus

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Ağu 2013
Konular
3,490
Mesajlar
10,553
MFC Puanı
7,510
Koçlar 2017 yılında,

-Aşk hayatınız güçleniyor.
-Bir çocuğunuz olabilir veya yaşınıza göre torun sahibi olursunuz.
-Yeteneklerinizi değerlendirme fırsatı bulacaksınız.
-Güçlü arkadaşlara sahip olacaksınız.
-Bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi mümkündür.
-Çocuklara yönelik bir iş sahibi olabilirsiniz.
-Hobi olarak uğraştığınız sanatsal veya farklı türdeki çalışmalar ilgi uyandıracak. Bunlara alıcı bulabilirsiniz.
-Hukuki bir davanız lehinize sonuçlanacaktır.
-Evlenebilirsiniz.
-Güçlü bir ortaklık kurarsınız.
Dikkat edilecek Tarihler:
10 Nisan-3 Mayıs : Mal-mülk, iş-ticaret, yatırım kararların bilinçli şekilde ele alınması, aceleci karar verilmemesi, olanın muhafaza edilmesi, harcamaların zaruri ihtiyaçlar dışında dikkatli şekilde yapılması şarttır. Alınan malın, ürünün kalitesi, garantisine mutlaka önem verin. Ekonomik düşünün. Gelir-gider dengenizi şaşmamaya özen gösterin.
13 Ağustos-5 Eylül : Çalışma hayatınızla ilgili konularda detaylara takılarak zaman kaybedebilirsiniz. Yaptığınız işten zevk almadığınızı, emek ve gayret sarf ettiğiniz halde bir türlü karşılığını alamadığınızı düşünürsünüz. Tabii ki bu performans düşüklüğüne neden olur. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken en önemli husus, sürekli her şeyden kendinizi sorumlu tutmamaktır. Bazen iş şartları, sektörel açıdan durgun bir dönem oluşu hesaba katılmalıdır. Sağlığınıza önem veriniz. Aşırı derecede çalışmak veya iş problemleri fiziksel anlamda rahatsızlıklara neden olabilir. Doktor kontrollerinizi bu dönemde mutlaka yaptırın.
3-23 Aralık :Yurtdışı eğitim-iş-yolculuk-hukuk-medya yayınla alakalı işlerinizi mutlaka iyi takip ediniz. Gecikmeler olabilir. Aceleci kararlar vermeyiniz. Parasal konulardaki işlerinizi bir daha gözden geçiriniz. Görüşlerinizi dini veya farklı konularda insanlara zorla kabul ettirmeye çalışmayınız. Eğitime öğretime, bilgilenmeye özel önem veriniz.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
ömrü koçlara yetti :D
 
Üst