• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2019 İlkbahar yaz saç trendleri

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
2019 İlkbahar yaz saç trendleri
CLJi8k.jpg

2019 İlkbahar/Yaz defilelerini arkamızda bıraktık. Böylece önümüzdeki yaz saçlara hangi modellerin uygulanacağı sorusunun cevabını almış olduk. Yepyeni trendlerden zamansız saç modellerine uygulanan yeniliklere göz atın ve şimdiden favorinizi seçin!

Yarım topuz modelleri
2IN65f.jpg

Geçtiğimiz sezonların en trend saç modellerinden biri olan yarım topuz şekil değiştirdi. Alın hizasında ya da saçın en tepesinde yapılan topuzlar artık daha da iddialı. Uçuk saç modelleri denemeyi sevenler için ideal.

Fularlı modeller
Ge7uwH.jpg

Saça havlu ya da peştamal bağlamak 2018 plaj modasının olmazsa olmazıydı. Bu trendin bir yaz daha süreceğinin mesajını Etro defilesinden aldık. Bunun dışında fularlarınızı başınızın üst kısmını saracak şekilde sarıp, saçınızın alt kısımlarını serbest bırakmak da çok trend olacak.

Islak saç modelleri
YA0EEs.jpg

Evet, ıslak saç modelini son zamanlarda çoğu defilede görüyoruz. Geçtiğimiz sezonlarda özellikle 2018 yazında toplu saçlarda kullanılan ıslak görünümler, 2019 yazında serbest saçlarda kullanılacak. Yani saçlarınızı geriye doğru yatırıp saç ürünleriyle ıslak görünüm vermeniz yeterli. Bu modeli geceye ve gündüze uyarlayabilirsiniz.

Yana yatırılmış toplu modeller
60WVvc.jpg

Antonio Marras ve Manish Arora defilelerinden yeni bir trend geldi. Yana ya da yukarıya doğru bir büyük bombe yapılarak toplanan saç, özellikle davetlerde kullanılabilir. Saçınızın hacimli ve sağlam durması için hacim veren bir ürün ve sabitleyici sprey sıkmak şart, unutmayın!

Örgü modelleri
CBMlCC.jpg

Örgü modellerinin çoğu at kuyrukları gibi dağınık görünümde. Genel olarak ense hizasında yapılan tek örgüler, oldukça salaş görünümde. Tabii, pürüzsüz olanları da yok değil. Klasik örgü modellerinden sıkıldıysanız ilhamınızı Erdem defilesinden alın. Omuz hizasında yapılan ikili yuvarlak örgüler çok yaratıcı.

At kuyruğu modelleri
PhFBEn.jpg

2019 İlkbahar/Yaz sezonunda at kuyrukları dağınık ya da bol aksesuarlarla yapılacak. Tüm kuyruğu kaplayan ya da saçın ucuna takılan büyük aksesuarlardan tercih edebilirsiniz. Bunun dışında saçlarınızın önünü dağınık bırakarak farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Bu saç modeli davetler için de uygun!

Serbest modeller
EPji9L.jpg

2018 defilelerindeki doğal saç görünümleri varlığını sürdürüyor. İster saçınızı dümdüz kullanın isterseniz de biraz dalga kazandırın ancak burada saçınızı tam ortadan ayırmak önemli. Cedric Charlierdefilesindeki gibi siyah tel tokalarla saçınızın bir yanını süslemeye ne derseniz?

Topuz modelleri
beMAoo.jpg

Topuz modelleri 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda çok çeşitli. Tepe ve ense topuzları yine ön planda olduğu gibi ortadan yapılan gevşek topuzlar da çok trend. Topuz modelinizi romantik aksesuarlarla süsleyebilir, örgü ile hareketlendirebilirsiniz.
 

Qasem

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
2 Eyl 2018
Konular
82
Mesajlar
1,598
MFC Puanı
110
Serbest hepsinden daha doğal ve güzel...

Bilgi - İnanç - Eylem
 
Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
Bu nasıl bir şeydir yarabbim :sigara
EPji9L.jpg
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Saçı güzel sadece zaten :D
 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
:):):) vay arkadaş bu nasıl modeller öyle
 
Üyelik Tarihi
8 Eki 2016
Konular
91
Mesajlar
1,905
MFC Puanı
1,220
Bu modelleri yapıp sokağa çıkanı gören var mı? (Abartılı olanlar kasıt)
 

Qasem

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
2 Eyl 2018
Konular
82
Mesajlar
1,598
MFC Puanı
110
Bu modelleri yapıp sokağa çıkanı gören var mı? (Abartılı olanlar kasıt)
Ben çok gördüm hemde çoktanda çok...
Buka yaşadığınız dünyanın dışında gerçekten acaip bir dünya daha var...
Beni kurtaran rabbe şükürler olsun...


Bilgi - İnanç - Eylem
 
Üst