Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakkındaki düşüncelerimi daha ayrıntılı yazabilmem.için seni tanıyor olmam.lazim.Ama gördüğüm kadarıyla;Hakkımda düşüncelerini yazarmısın
HahahaaOlucak tabikii daha zaman varhazırlık yapıyorum soruları özenle hazırlıyorum
![]()
daha dorusu yazıyorum..Teşekkür ederim sorular için1) Hangi şehirde yaşamak isterdin
2)Filtre kahve mi, türk kahvesi mi, nescafe mi
3)Pozitivim kullanmasaydın hangi nicki kullanırdın
4)O gün mutlaka gelecek dediğin bir şey varmı
5)Hayat kurtaran uzun çöpmü olmak isterdin yoksa kurbanı seçen kısa çöpmü
kalan sorularımı da sorayım müsadenle
@Pozitivizm
* Bir günlüğüne ölümsüz olsan, ne yapardın ?
* Reenkarnasyona inanıyor musun ? Neden ? Neden deil ?
* 30 dakikalık boş vaktin olsa ne yapardın ? çok hızlı cevap olsun buna
* Ağlamana ama böle hüngür hüngür diyelim neden olan film, kitap ya da şarkı var mı ? Varsa nedir ?
son soru çok önemli bi soru.. ii ce düşünmeni istiyorum.. ama böle gerçekten ii düşün
düşün.. düşün.. öle cevaplaa..
hazır mısın ? soruyorumdaha dorusu yazıyorum..
..
..
..
* ejderya lar gerçek midir ?

Hayırlı olsun konukluğunbir kaç soruda ben sorayım hazır gelmişken.
- Şu sıralar okuduğun bir kitap var mı?
- Sevdiğin bir film repliğini paylaşır mısın?
- Eski dizilerden hangisinin tekrardan yayınlanmasını isterdin?
- Çay mı kahve mi?![]()
Güzel sorular severim,teşekkür ederim..
1-İbiza da tatil yapardım..
2-Reenkarnasyon, ruhun sürekli olarak tekrar bedenlendiğine inanan spiritüalistlerin bu ruh göçüne verdiği isimdir. Ruh o bedenden bu bedene geçer, geçerken aktarma sırasında akbil basmazsa ruh polisi onu yakalar.İnanmıyorum net
3-Kahve içerek forumda gezinme
4-Sezen Aksu-Tükeneceğiz
5-Ejderhali avatari olan ,harika bir kalbi olan, tatlı mi tatlı hanım efendicik tabiki gerçek..![]()

Teşekkür ederim canımSon cevap ile yildizli 10 puan veriyorum soru cevaplarinaaaa![]()