• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

2020 Yılı Şubat Ayının Konuğu - Düş Bozumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saphira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşkelerin ?

İdeallerin ?

Global dünya hakkında görüşlerin ?

kuantum mekaniği ile modern felsefe arasındaki bağlantı hakkında senin görüşlerin ?

Bir Makina olsan ne makinası olurdun ?

Kolay gelsin ve de hayırlı olsun diyecektim sonuna gelmişsin artık (.

Nasılsın diye sorayim bende (.

Keşkelerin ?

İdeallerin ?

Global dünya hakkında görüşlerin ?

kuantum mekaniği ile modern felsefe arasındaki bağlantı hakkında senin görüşlerin ?

Bir Makina olsan ne makinası olurdun ?

1- bir çok keşkelerim ama bir daha kimseyi kendimden fazla sevmeyeceğim
2 -kimseye minnet etmeden hayatımı yaşamak..
3- her şey para üzerine kurulmuş kara parçasından ibaret dünya benim için ama maalesef para olmadan da hiç bir şey yapamıyoruz ama bizim elimizde olan bir şeyi biz de düzeltmek yerine savaşlar çıkartarak yok etmeye tetikliyoruz kısacası sonumuz yavaş yavaş geliyor deyip sözümü bitireyim yok sa saatlerce yazabilirim buraya...
4- fizik ve felsefe çok fazla bir bilgim yok bu konu hakkında o yüzden yorum yapamayacağım..
5- bunu hiç düşünmedim şahsen ..

Namı değer garip sorular geliyor :)

1. Tohumlar hangi yöne büyüyeceklerini nasıl bilirler?
2. Horlayan Biri Neden Kendi Sesinden Uyanmaz?
3. Bir çiftçinin 17 koyunu vardı. Sürüde salgın hastalık oldu, dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü. Çiftçinin kaç koyunu var?

4. Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası, ve bir de mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz… Önce hangisini yakarsınız?

Kolay gelsin :a-(119):

Namı değer garip sorular geliyor :)

1. Tohumlar hangi yöne büyüyeceklerini nasıl bilirler?
2. Horlayan Biri Neden Kendi Sesinden Uyanmaz?
3. Bir çiftçinin 17 koyunu vardı. Sürüde salgın hastalık oldu, dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü. Çiftçinin kaç koyunu var?

4. Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası, ve bir de mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz… Önce hangisini yakarsınız?

Kolay gelsin :a-(119):

hakikaten garip sorularmış :D

1- bunu bilmek imkansız bence kainatı çözmüş olabilir bunu bilen derim:)
2- nefes alış verişi kendini etkilemediği için bence sonuçta uyurken yaşayan ölüleriz :)
3- agırlar olanlarda gider koyunlar telef mi oldu şimdi :(
4-ben mum'u tercih ederdim :)

teşekkür ederim:) umarım tatmin edici cevaplar vermişimdir :)

Son tuhaf sorumla bitireyim.

bir haber :
"bir gösteride ağzıyla kurşun tutan adam, kurşunu yakalayamayınca öldü!"
Bu olay sence nasıl başladı?

Güzel bir hikaye bekliyorum :)

Son tuhaf sorumla bitireyim.

bir haber :
"bir gösteride ağzıyla kurşun tutan adam, kurşunu yakalayamayınca öldü!"
Bu olay sence nasıl başladı?

Güzel bir hikaye bekliyorum :)
owww tehlikeli konular :)
şimdi tutmakla yakalamak çok ayrı şeyler ama bizim türk insanının aklına böyle şeyler gelmesi gayet normal hele ki karadeniz bölgesinde :) kurşunu tutmak kolay eli hızlı olan birisi çaktırmadan böyle şeyler yapabilir tabiki sıkılan kurşunu tutmaktan bahsetmiyorum :)

kurşunu yakalamak çok kolay ama sonrası önemli olan kısmı sonrasında tabiki :) geçen sene 15 mart eğitimde atış komutanımızın bir sözü vardı merminin sesi ıslık gibidir hala ıslık duyuyorsan sen o ıslığı bitirmen lazım biteremezsen o ıslık seni bitirir kulağınızı 4 değil milyon kez açmanız lazım o dağlarda yoksa sadece son duyduğunuz ses ıslık olur demişti :) diyerek bu sözümü de bitereyim diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri