• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
23 Temmuz 2017 pazar , Günlük Burç Yorumları,23 Temmuz 2017 Günlük Burç Yorumları,23 temmuz pazar günlük burç yorumları,temmuz aylık burç yorumları 2017

Koç 21 Mart - 19 Nisan
Sizin için güzel ama değişik ruh hallerini birarada deneyimleyeceğiniz bir gün. Hem sevineceğiniz, hem de üzüleceğiniz haberler alabilir, olaylar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol ederek, gerilmemeye çalışmalısınız.
Sevdiğiniz insanın bugün her zamankine göre biraz daha kendine dönük bir davranış şekliyle karşılaşabilirsiniz. Belki de sizin sandığınız kadar verici bir insan olmayabilir.

Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
Haftabaşı olmasına rağmen, üzerinizdeki ağırlıktan kurtulamamış olmanız, performansınızın düşmesine neden olabilir. Kendinizi zorlamayın, bunun yerine, rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz alanlara kanalize olmaya gayret edin.
Beraberliğinizde gizli kalan, ya da konuşulmadan üstü örtülen problemler birikim yaratıyor. Oysa ki problemleri küçükkken, sıcağı sıcağına halletmeniz, ilişkinizin sağlığını koruyabilir.

İkizler 21 Mayıs - 21 Haziran
Arkadaşlarınızın çok büyük desteğini göreceksiniz. Dostlarınızın bu kadar içten ve nazik olduğunu siz bile bilmiyordunuz. Onlara müteşekkir kalacak ve onlarla gurur duyacaksınız.
Sevdiğiniz insan tek başına çıkmak isteyebilir. Siz aslında özgürlüğe inanan, saygı duyan bir insan olmanıza rağmen, neden ona karşı anlayış göstermekte zorlanıyorsunuz?

Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
Mesleki açıdan oldukça önemli bir dönemdesiniz. Bugün işinizde aksayan yanları saptayabilir ve düzeltmeler yapmak için, ilgili kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.
Sevdiğiniz kişiyi denemelerden geçirmekten artık vazgeçseniz. Neden size karşı olan hislerine ve size söylediklerine itimat etmiyorsunuz?

Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
Bugün giderek enerjiniz yükselecek. Dolayısıyla haftaya pozitif başlamanızın da olumlu etkilerini görebileceksiniz. Mümkün olduğunca sosyal faaliyet gereksinimlerinizi programlamaya gayret edin.
Sevdiğiniz kişinin yakın çevresinden insanlarla birarada olmanız gerekecek. Oldukça eğlenecek ve yeni insanlar tanımanın keyfini yaşayacaksınız.

Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
İlgi alanlarınız o kadar çabuk değişiyor ki, hiç tereddütsüz daldan dala atlayabiliyorsunuz. Bugün bir tanıdığınızdan duyacağınız, pek alışılmış olmayan ve gizemli sayılabilecek konular bir anda sizi bu alana yönlendirebilir.
Birlikte olduğunuz insanın sizin maddi desteğinize bayağı ihtiyacı var. Ama sizinle bu konuyu konuşmaktan çok çekiniyor.

Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek bir diplomasi ve ikna yeteneğine sahipsiniz. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz.
Sevdiğiniz insana karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için daha çok çaba sarfetmelisiniz. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun.

Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
Oldukça yoğun ve tempolu bir gün geçirmeye hazır olmalısınız. Detaylarla uğraşmak sizi bunaltabilir ama maalesef çaresi yok. İşleri bu kadar biriktirmemiş olsaydınız, bu yükün altından daha kolay kalkabilirdiniz.
Birlikte olduğunuz insanın kendi kendine kalmak istemesini anlayışla karşılamanız gerekiyor. Zaman zaman insanın yalnız kalarak tazelenmesi mümkündür.

Yay
22 Kasım - 21 Aralık
Yoğun bir çalışma temposunu gerektiren ağır bir iş yüküyle haftaya başlayabilirsiniz. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor.
Partnerinizin hayalleriyle dalga geçmemelisiniz. Aslında siz de az hayalci bir insan değilsiniz?

Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
Beklenmedik bir şekilde aileyle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin olmalı ve alttan almalısınız. Çok kısa bir zamanda önemli diye düşündüğünüz şeylerin önemini yitirdiğini göreceksiniz.
Hayatınızda güvenilir bir insanın olmasına bugün şükredeceksiniz. En sıkışık anınızda sevgilinizin yardımını alabilmek gerçekten de büyük bir şans.

Kova
20 Ocak - 18 Şubat
Aile üyelerinden birisinin size karşı olumsuz yaklaşımlarını düzeltmeye başlaması sizi çok sevindirecek. Onu gerçekten sevdiğiniz ve ona değer verdiğiniz için, içinizde dert olan bu sorunun düzelmeye başlaması rahatlamanıza yardımcı olacak.
Sevgilinizin mesleki problemlerine ilgi göstermeniz, ilişkinizin giderek daha da sağlam bir hal almasında ve size güvenmesinde önemli bir role sahip.

Balık
19 Şubat - 20 Mart
Para konusundaki sorunları bu kadar önemsemeniz için hiç bir neden yok. Bu konuda planlarınıza ve kendinize güvenmelisiniz. Her şeyin pozitif şekilde sonuçlandığını göreceksiniz.
Sevgilinizin cinsel hayatla ilgili soru işaretleri var. Bunları cevaplamaya hazır olun.​
 
Üst