• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

3 Adam TV 8 ‘de Neden Yayınlanmıyor? 3 Adam Neden Bitti?

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
3 Adam TV 8 ‘de Neden Yayınlanmıyor? 3 Adam Neden Bitti?



TV8 ekranlarında Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın sunuculuğu ile yapılan 3 Adam’ın gelecek sezonda TV 8 ekranlarında yayınlanmayacağı kesinleşti.. İddiayı dile getiren isim ise Posta Gazetesi yazarı Mesut *Yar. Programın yayından kaldırılmasında elde edilen reyting sonuçlarının etkisinin olduğu söyleniyor.

Posta Gazetesinden Mesut Yar’ın köşesinden duyurduğu habere göre*Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın yeni sezonda TV 8 ekranlarında program yapmayacaklar. İşte Mesut Yar’ın yazısı *“Yetenek Sizsiniz jürisinde Hülya Avşar, O Ses Türkiye jürisinde de Yıldız Tilbe olacaksa; yani çıkan haberler balon filan değilse, bu kış da çok eğleneceğimizin garanti olduğunu not düşüyorum…Yaz uykusuna yatan TV8’in kış döneminde rakipleri için yine kabus olacağını düşünüyorum. Bir eksikle; Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın programı Üç Adam artık yayınlanmayacak. Not düşüle!”



Bu sonuçlara göre 3 Adam’ın reyting kaygısından dolayı kanaldan ayrıldığını söyleyebiliriz. Sosyal medyada ise*Kanalı onlar için aldım‘dan nerelere gelindi eleştirileri yapılmakta

0a5bdfb54a0514c2ffe0e7b29a224389.jpg


Dizi bilgi
 
Üyelik Tarihi
8 Eki 2016
Konular
91
Mesajlar
1,905
MFC Puanı
1,220
3 Adam'ın gelecekte planları olduğunu biliyorm. Grup dağılmaz da belki başka proje yaparlar. Hayırlısı olsun
 
Üst