Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@monte kristo - Hiç tanımıyorum. Ama cap canlı bir insan olduğu belli. -Heroine - O biliyor yoruma gerek bile yok. Bezelye - Onunla bir ülke fethedicez ve diktatör olarak yönetimi eline alacak. Bende yancısı olacam. ArtemiSStyLeNaZzZ
ArtemiS : nickini her zaman yanlış telaffuz ettiğim insan ) artık böyle kalır bende) StyLe : keyifli eglenceli bir büyügümüz mutluyuz onla NaZzZ : o bende cok ayrı apayrı bişey buraya geliş sebebim EylülDeniZzZLaiLa
ArtemiS : nickini her zaman yanlış telaffuz ettiğim insan ) artık böyle kalır bende) StyLe : keyifli eglenceli bir büyügümüz mutluyuz onla NaZzZ : o bende cok ayrı apayrı bişey buraya geliş sebebim EylülDeniZzZLaiLa
sensizlikmis nickimi yanlış yazıyor :no Tianhe avatarı ateş :u21 yakıyor :kiskis StigmatA arada bir görünüyor sonra bi bakıyorsunuz kaybolmuş öyle işte
Hım , Medusa ve NaZzZ benimle inatlaşmamak gerektiğini anladıkları için seviyorum kendilerini , cici kızlar StyLe Şu ana kadar hiç bir saygısızlığını veya kötü bir davranışını görmedim. İyi bir insan . LiyARealist.StigmatA