• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 Üye 3 Yorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ArtemiS : Forumda en eski tanıdığım güzellik. Hiçbir zaman çizgisini bozmamış, kimseyi kırmayan mütevazi, yardımsever bitanedir o (::s26:

malesef diğer iki üyeyi tanımıyorum :(

Sade Mihrimah @Limon ??

Rapunzel : Kafa dengim :sigara Arada bir takılıyorum ama bozuk atmıyor :p
Fatma : Pek diyalog şansımız olmadı ancak forumda sürekli aktif olduğunu görüyorum :sigara
BuKa : DJ mi diyorlar VJ mi diyorlar :D Artık ne diyorlarsa :sigara Yayın hayatın devam ediyor mu? :p Bu vesileyle öğrenmiş olalım :D
sessizsakin :sigara
Anafiel :sigara
Sezen :sigara

sessizsakin : güzel anne adayı, neşeli öğretmen, soyadlarımız bile aynı hatunla ya çok ortak noktamız var bu ara görüşemesekde kendisini çok seviyorum
Sezen : forumun neşesi, yorumları, mizahı , kendisi süper insan (:

diğerini tanımıyorum aramızdan ayrılmasına ayrıca sevindim !
Bezelye vioLeta Hifa ?

@BoluBeyi = çok cana yakın,efendi,kırmamaya çalışan... Araf bi değişik ama ben onun iyi olduğu zamanıda biliyorum efendi:) Realist imm aşkom benim pek temiz kalpli sevilesi ôpülesi bişii:)

Calisto'yu tanımıyorum.
Bezelye bu forumu özel yapan üyelerden birisi her daim burada bulunmalı
NaZzZ da iş tatlı bela ^^

MonteKristo / Bluemoon / Rapunzel

Hifa: Son msj düşmanı
Kimseye bırakmaz o hakkı
Henna:Lafını esirgemeyen biri
Buka: ........

Coolumsu
Sezen
Fatma

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

. Coolumsu ; K ile başlayan kelamı kullansam beni asmasımdan korkuyorum o yüzden şakayı bi kenara bırakıp, Görüldüğünden daha düşünceli ve nazik bi insan :d
Sezen ; forumun bir tanesi. Canım ablam. En iyi atıştığım ve anlaştığım üyelerden. Emekli Cadı. Koltuğu bana bıraktı :D
(öyle olsada huylu huyundan vazgeçmez arada görüyorum yine ortalığı birbirine katıor )
Fatma ; yakınlarda tanımama rağmen hemen sevdiğim biri.Samimi , içten duruşu maharetli elleri ve tertemiz sureti ile kaynaştığım hatunlardan. (seviliyor)

Henna
Gülendam
angelofthecity ?

Henna ilk tanıştığım üyelerden sevdiğim bir kız, çok dengeli buluyorum. :)
Gülendam sıkıntılarına rağmen çok iyi dayanan hayata biraz daha pozitif bakması gereken biri umarım tüm dertleri çözülür..
Angelofthecity biz erkeklerin ne kadar iğrenç, kaba, pislik, nefret edilesi mahluklar olduklarını anlatmakla görevlendirilmiş erkekleri kızlara köleleştirme amacı güden Feminist üyemiz.. ^^ Allah erkek arkadaşına bol sabır versin.. :D

Buka / Pisadam / Realist

Buka Pisadam ve realis iyi olduklarini dusunuyorum fakat tanimadigim icin karakterleei hakkinda bilgim yok
NaZzZ Sezen Bluemoon

NaZzZ bir denedir o tatlı mı tatlı her haliyle seviyorum bu kızı :p Sezen mmm o kadar huysuzdur aynı zamanda insanı değişik bir şekilde neşelendirir. Şen şakraktır espriden dibine kadar anlar alınganlık yapmaz o benim en bi sevdiğim. BlueMoon forumda sevdiğim insanlardan güleç yüzlü insanın hal hatrını soran sempatik biri :)
BuKa mm Coolumsu Gülendam mmm

vioLeta - tatlı @Beatrice -Bal @Hifa -şeker

Kuralları çiğnemeyi severim.
Yine oyunun kuralını bozdum:D
İyi ettim:p

Geri