30 Ağustos 2017 Günün Yemeği - Tabule
1 demet maydanoz
Yarımşar demet dereotu ve nane
2 dal taze soğan
1 çorba kaşığı ince bulgur
1 çay bardağı tanelenmiş nar
5 adet kiraz domates
4 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı nar ekşisi
1 çay kaşığı tuz
Kıyılmış maydanoz, dereotu, nane ve soğanı harmanlayıp servis tabağına alın. Bulguru 2 çorba kaşığı sıcak su ile ıslatıp, 2 dakika dinlendirin. Daha sonra salatanın üzerine serpiştirin. Nar ilave edip, kiraz domates yerleştirin. Tuzunu ayarlayın. Zeytinyağı ve nar ekşisi gezdirip servis yapın.


1 demet maydanoz
Yarımşar demet dereotu ve nane
2 dal taze soğan
1 çorba kaşığı ince bulgur
1 çay bardağı tanelenmiş nar
5 adet kiraz domates
4 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı nar ekşisi
1 çay kaşığı tuz

Kıyılmış maydanoz, dereotu, nane ve soğanı harmanlayıp servis tabağına alın. Bulguru 2 çorba kaşığı sıcak su ile ıslatıp, 2 dakika dinlendirin. Daha sonra salatanın üzerine serpiştirin. Nar ilave edip, kiraz domates yerleştirin. Tuzunu ayarlayın. Zeytinyağı ve nar ekşisi gezdirip servis yapın.
