Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

günün yemeği

  1. eiSy

    04.08.2021 Günün Yemeği

  2. Tokyo

    04 Temmuz 2021 Pazar Günün Yemeği

    ÖZEL SOSUYLA EFSANE TAVUK
  3. eiSy

    30.06.2021 Günün Yemeği

  4. eiSy

    29.06.2021 Günün Yemeği

  5. eiSy

    28.06.2021 Günün Yemeği

  6. eiSy

    27.06.2021 Günün Yemeği

  7. eiSy

    24.06.2021 Günün Yemeği

  8. eiSy

    23.06.2021 Günün Yemeği

  9. eiSy

    22.06.2021 Günün Yemeği

  10. eiSy

    21.06.2021 Günün yemeği

    Fasulye Borani Tarifi Fasulye Borani Tarifi İçin Malzemeler Fasulye İçin: 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan(piyazlık doğranmış) 750 gram taze fasulye(verev kesilmiş) 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı su Üzeri İçin: 1 su bardağı süzme yoğurt 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek...
  11. eiSy

    20.06.2021 Günün Yemeği

    Terbiyeli yoğurt çorbası.
  12. Tokyo

    04 Haziran 2021 Cuma Günün Yemeği

  13. Tokyo

    06 Nisan 2021 Salı Günün Yemeği

    Very Berry Muffin Tarifi 3 adet yumurta 200 gram toz şeker (1 su bardağı) 300 gram un (3 su bardağı) 1 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı nişasta 200 mililitre krema 120 mililitre sıvı yağ 250 gram dondurulmuş meyve 2 yemek kaşığı un (Cramble için) 1 yemek kaşığı pudra şekeri...
  14. Tokyo

    18 Ocak 2021 Pazartesi Günün Yemeği

    Kabak Köftesi Tarifi Kabak köftesi ya da mücver denince akla genellikle yeşil kabakla yapılan köfteler gelir. Ama Manisa’da kabak köftesi balkabağıyla yapılır ve kahvaltılarda ya da çayın yanında yenir. Sizin için ölçüleriyle, yapılış aşamalarıyla nefis bir Manisa usulü kabak köftesi tarifi...
  15. Tokyo

    24 Aralık 2020 Perşembe Günün Yemeği

    Helva-İ Hakani Helva-İ Hakani Tarifi İçin Malzemeler 75 gr un 50 gr buğday nişastası 60 gr pirinç unu 300 ml süt 125 gr tereyağı 300 ml bal 125 gr badem 150 gr kaymak Helva-İ Hakani Nasıl Yapılır Kabuklarını soyduktan sonra birkaç bademi süsleme için ayırıp kalanı havanda dövün...
  16. Tokyo

    21 Aralık 2020 Pazartesi Günün Yemeği

    YUVARLAMA (YUVALAMA) TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER 3 kişilik Yuvarlama için 1 su bardağı pirinç(Tercihen sarı çeltik veya Karacadağ pirinci) 130 gr çiğköftelik kıyma(sıfır sinir ve sıfır yağsız) Yarım çay kaşığı Toz Karabiber Tuz Sos için 250 gr kuşbaşı doğranmış az yağlı yemeklik...
  17. Tokyo

    19 Aralık 2020 Cumartesi Günün Yemeği

    Balık sosu İçin 4 veya 5 dilim Somon balığı başka balık çeşidide olabilir 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı pul biber Yarım çay kaşı karabiber Yarım çay kaşığı kekik Ve tuz İsteğe Bağlı Garnitür İçin 3 adet patates 1-2 adet soğan Fırında levrek nasıl yapılır Zeytinyağ, pulbiber...
  18. Tokyo

    17 Aralık 2020 Perşembe Günün Yemeği

    Bolu Usulü Keşli Cevizli Erişte İçin Gerekli Malzemeler: (4 Kişilik) 500 g erişte 1 su bardağı ceviz 1 su bardağı rendelenmiş keş 2 çorba kaşığı tereyağı ½ çay bardağı sıvı yağ Su Bolu Usulü Keşli Cevizli Erişte Yapılışı: Kaynayan suya erişteler atılarak pişmeye bırakılır. Diğer tarafta...
  19. Tokyo

    15 Aralık 2020 Salı Günün Yemeği

    KAYMAÇİNA TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER 5 adet yumurta 1 litre süt 1,5 su bardağı şeker 1 paket vanilya KAYMAÇİNA NASIL YAPILIR? Yumurta ve şekerler, kar gibi beyaz oluncaya kadar çırpılır. Ilık süt ve vanilya eklenir, çok az daha çırpılır. Cam bir fırın kabına alınır. Fırın tepsisinin...
  20. Tokyo

    12 Aralık 2020 Cumartesi Günün Yemeği

    ORMAN MEYVELİ TART TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER Kreması için: 3 su bardağı süt 3 adet yumurta sarısı 3/4 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı mısır nişastası 1 adet çubuk vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı Tart hamuru için: 2 adet yumurta sarısı 150 gram soğuk tereyağı 1/2 su bardağı...
Üst Alt