• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

6 ayda bir nick değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nickimi değistirsem ne ben alışabilirim ne de kimse alışabilir gibi geliyor. Bütünlestik MonteKristoyla :s89:
Bu aralar bir ilk yapabilirim ama :D

Nickimi değistirsem ne ben alışabilirim ne de kimse alışabilir gibi geliyor. Bütünlestik MonteKristoyla :s89:
Bu aralar bir ilk yapabilirim ama :D

Benimde aklıma esmiyor değil. Ama " Joe." beni tamamen tanımlayan bir bütün oldu ya.

ben değiştiren arkadaşlarımıza saygı duyuyorum. bi nedeni olmasa değiştirmez diye düşünüyorum ^^) zaten her nick değiştiren kullanıcıların, yeni nick bilgileri ilgili olan sayfada da yer alıyor. ^^))

ben değiştiren arkadaşlarımıza saygı duyuyorum. bi nedeni olmasa değiştirmez diye düşünüyorum ^^) zaten her nick değiştiren kullanıcıların, yeni nick bilgileri ilgili olan sayfada da yer alıyor. ^^))
Sizden şikayetçiyim :)
Foruma az geliyorsunuz :)
Bide nşck değişseniz hiç.tanıyamıyacaz. Gştki nick değişim başkığından bak bu kim :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizden şikayetçiyim :)
Foruma az geliyorsunuz :)
Bide nşck değişseniz hiç.tanıyamıyacaz. Gştki nick değişim başkığından bak bu kim :)

evet ben pek gelemiyorum bu konudan dolayı kusura bakmayın haklısınız)): :u3:

ama nickimi seviyorum değiştirmeyi düşünmüyorum ^^))

evet ben pek gelemiyorum bu konudan dolayı kusura bakmayın haklısınız)): :u3:

ama nickimi seviyorum değiştirmeyi düşünmüyorum ^^))
Timam değişmeyin :)
Ama arada gelin şenlendirelim neşelendirelim burayı.herkese yalvarıyom adeta gelin diye :) İşe yararsa çok güzel bir ortam olacak :)
Düzenli gelin kitap hediye ederim :) Sakilde senle arkadaş olur dimi Bücür kardeşim :)

Benimde aklıma esmiyor değil. Ama " Joe." beni tamamen tanımlayan bir bütün oldu ya.

Sen Joeden önce başka bir nick kullanmış mıydın? Çok çok eskiden. Tam net değil ama sanki öyle bir şeyler hatırlıyor gibiyim.

İlk üye olduğum zamanlarda değiştirmiştim. Sene o zaman bindokuzyüzbilmemkaç :D

@men 1 kereye mahsus değiştirsin arkadaşlar sen nick değişim yerine yaz münasip görürlerse versinler

Geri