• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

7 senelik ilişkinin bittiği gün.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LiyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 7 Ay

7 senelik ilişkinin bittiği gün.

hic bukadar uzun sureli bi iliskim olmadi olsunda istemezdim. emekliligine az kalmis memur gibi 7 sene ne ya . nasil Cikabiliyonuz :D 3 ay cik evlen gitsin :D

Henna 3 ay ne gıs daha adamın adını ancak ezberlersin :D 7 yıl olsun 8 olsun aceleniz ne ki :D

Benim en son ilişkim 1 gün sürdü :sigara

1,5 yıldan uzun olmadı ama dedikleri gibi 7 yılda evlenirdim sanırım

10 YIL desem ?

7 yıl masallah ne diyim... bitse bile detaylandırması hatırası kırıkları dolu bir 7 yıl boşluğa nazaran genede değerlidir bence ...

hmm 1 saat ile 1 ay arasında bendeki ilşkiler ... uzun soluklu ilşkileri bilmiyorum anlamam ... cahillik...:f38:

Ece erken geldi aklıma
Yedi yıldan sonra evlendi ve bir yıl bile evli kalamamış ti
Hüsran

Ece erken geldi aklıma
Yedi yıldan sonra evlendi ve bir yıl bile evli kalamamış ti
Hüsran

demekki vadeli sevmicen peşin sev bırak :D evlilik nedir ya :D doğada evli aslan varmı dicem de sacma olcak :D neyse boyle seylere gerek yok doğumda ölümde yanlız insanın bi omur kısa bi omur için birilerini yoldas secmesi bana uymuyor zaten hele 7 yıl :D ohho:D

demekki vadeli sevmicen peşin sev bırak :D evlilik nedir ya :D doğada evli aslan varmı dicem de sacma olcak :D neyse boyle seylere gerek yok doğumda ölümde yanlız insanın bi omur kısa bi omur için birilerini yoldas secmesi bana uymuyor zaten hele 7 yıl :D ohho:D

Kendini aslan olarak mi Goruyosun ? :D hayvanlarda Evlilik yok , Ama aileleri cocuklari var, sahiplendikleri esleri var nabeeerrrr :D

Kendini aslan olarak mi Goruyosun ? :D hayvanlarda Evlilik yok , Ama aileleri cocuklari var, sahiplendikleri esleri var nabeeerrrr :D
Bence o doğru insanı bulamamış
Bulsa böyle konuşmazdı veya canı yanmıştır
Kolay değil doğru insanı bulmak

ne alaka aynı doğayı paylasıyoruz ayrıca arslanda karizma bi yaratılmıs ne var ... evlilik zor zor ben kadınlarla uğraşamam kısa vadeli uğraşamıyorum :D sizdeki o çene allah yardım etsin erkeklere :D

Geri