• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

70 milyon TL’lik AVM’de Mardin-Amerikan ortaklığı

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
70-milyon-tl-lik-avm-de-mardin-amerikan-ortakligi-3047122.Jpeg


70 milyon TL’lik AVM’de Mardin-Amerikan ortaklığı

Başbakan Tayyip Erdoğan Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 70 milyon liraya mal olan alışveriş merkezini (AVM) açtı. 108 dönümlük arazide 58 bin metre kare üzerine kurulan alışveriş merkezinin 3’ü Mardinli 1’i ABD’li 4 ortağının bulunduğu öğrenildi.






Erdoğan dün 2 günlük Mardin gezisini Kızıltepe’deki MOVA PARK Alışveriş Merkezi’ni açarak noktaladı. Erdoğan’ın beraberindeki bakanlarla açılışını yaptığı alışveriş merkezinin 70 milyon liraya mal olduğu belirtildi. Alışveriş merkezinde bulunan su parkının Türkiye’nin 4. büyük su parkı olduğu belirtildi. 2 senede yapılan alışveriş merkezinin otelinin de 2014 yılında yapılacağı öğrenildi.


Belediyeye çöp eleştirisi...
Erdoğan açılışta yaptığı kısa konuşmada, “Bir hayırlı iş için burada toplanmış bulunuyoruz. Bu güzel alışveriş merkezini yapanlara milletim adına teşekkür ederim. Allah bol bereketli kazançlar versin” dedi.
Erdoğan, Kızıltepe şehir meydanında düzenlenen toplu açılış törenindeki konuşmasında ise BDP’li belediyeyi eleştirerek, “Kızıltepe’ye girerken çöpleri görünce, yolların pisliğini görünce kendime sordum... ‘Kızıltepeli kardeşim bu çöpler içinde yaşamaya mahkum mu?’ Buranın yerel yönetimi üzerine düşen görevi yapmak suretiyle bu kardeşlerimi bu pislikten temizlemeye mecburdur” dedi.

 
Üst