• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

''Güzel bir kadın bir mücevher, iyi bir kadın bir hazinedir.'' Sâdi Şirâzî

Her türlü övgüye lâyık olan fedâkâr, vefâkâr ve cefâkârlığıyla bilinen ama söylenmeyen, en alçak şiddet ve nefretler insafsızca, ölçüsüzce üzerine yağdırıldığında bile sırf âilesi zarar görmesin diye kimsenin duymadığı sessiz hıçkırıklarını içine akıtan ve ''dostlar iş başında görsün'' duyarsızlığıyla Dünya Kadınlar Günü'nde hareket ve eylemden yoksun, yaldızlı, ışıltılı sözlerle anılan Kadınlarımız ! Affedin bizi ! Bu yıkıcı, merhametsiz dünyanın küstah saldırılarına karşı en savunmasız olanımız sizdiniz; ama sizi koruyamadığımız gibi sizi bizden, yâni en yakınlarınızdan da sakınamadık, koruyamadık. Her günümüzün Dünya Kadınlar Günü olarak hatırlanıp melek suretli kadınlarımızın sosyal, siyasal, ekonomik, hukuk güvenliği ve her türlü haklarını edinerek rahatça kullanabilmeleri dileğiyle Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasındaki kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyor,
Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum.

Kadınlar Günümüz kutlu olsun. :)

2396158_cd9530b874b78dc21052415de666d9eb_640x640.jpg

Ben de 8 Mart Kadınlarını Gününü Kutlarım

grDJgb.png

Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun..

Teşekkürler ! :d

Aynı zamanda bu gün Recep ayı girdi.
(Bitiş Tarihi Nisan 5, Şaban ayı Başlıyor 6 Nisan)

Kadınlar günümüz kutlu olsun.
:f21::f21:

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun..

Kadın'lar Günü'müz Kutlu Olsun İyiki Varız.

Geri