• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

8 Mayıs 2022 Birinci Çeyrek AslanAslan 12°59’ (grafik)

Üyelik Tarihi
7 May 2022
Konular
37
Mesajlar
44
MFC Puanı
110
horoscope-chart1__radix_8-5-2022_12-00.png

8 Mayıs 2022 Birinci Çeyrek AslanAslan 12°59’ (grafik)
Mevcut Ay LeoLeo'da:
Başkalarını etkileyebileceğiniz, övgü ve hayranlık duyabileceğiniz anlarda kendinizi güvende hissedersiniz. Yine de, ilgi odağı olduğunuzda kendinizi bir kayıpta bulabilirsiniz. Belki de eleştiri korkunuzu ve eleştiriyi kabul edemediğinizi kabul etmelisiniz. Geri bildirimi kabul etmek ve iyileştirme için kullanmak çok önemlidir.
Kişisel doğumunuzu hesaplayın Ay Evresi ve Ay Burcu
Mevcut LeoLeo Ay Burcundan etkilenen organlar:
Organlar: Kalp, aort, kan dolaşımı, kan basıncı, kalp hızı.
Bu organlar artık daha hassastır, bu nedenle onlara ekstra özen gösterin.
Cerrahi operasyonlar:
Ağda Ayında cerrahi operasyonlar önerilmez.
8 Mayıs 2022 – Pazar - Ay Aslan burcunda ilerliyor. Güne Ay-Venüs üçgeninin ilişkileri destekleyen, sevgi, mutluluk, keyif ve eğlenceyi ön plana çıkaran enerjisiyle başlıyoruz. Gün genelinde de yaşam enerjimizin yüksek olacağını, gündüz saatlerinin gezmek, eğlenmek, sosyalleşmek, kutlama yapmak için oldukça uygun göründüğünü söyleyebiliriz.
Akşam saatlerinde ise Ay Uranüsle, gece saatlerinde ise Güneşle sert açılar oluşturacak. Uranüs söz konusu olduğundan birebir bizimle ilgili değil de daha çok toplumsal alanda gelişecek beklenmedik durum ve krizlerin bir şekilde bizi de etkileyeceği, etkilemese de huzurumuzu kaçıracağı ve sabrımızı zorlayacağı anlamına gelen bu açılar uyku sorunları yaşayabileceğimizi gösteriyor.
 
Üst