Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

AaRAdyOcU

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,935
Eski bir admin Diye biliyorum.. Listenin en basında olmak içinde AaaRadyo yapar nikini.. sıradan

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
illallah ettirdiğim ama sabrı ile beni terbiye eden üye. aklı başında ve olgun , tepkilerini adamına göre verebiliyor.:) bi de beni çok seviyor :DDDDDDDDDDD

bunu uydurdum:D sinir olsun:D

AaRAdyOcU

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Tanımıyorum ama Kısmet olursa Tanışırız elbet :)

Tanışırız :)

Radyocu , ee tanımıyoruz :D

Haklısın..Eskiler daha biliyorlar.

Eski bir admin Diye biliyorum.. Listenin en basında olmak içinde AaaRadyo yapar nikini.. sıradan

Aa lar ünlem şaşkınlık anlamında.Eskiden admin idim.1998 yıllarındayken izmir radyolarında dj iken öyle jıngle'larım vardı.Sıradanım ama sana..Başkalarına farklıyımdır.

illallah ettirdiğim ama sabrı ile beni terbiye eden üye. aklı başında ve olgun , tepkilerini adamına göre verebiliyor.:) bi de beni çok seviyor :DDDDDDDDDDD

bunu uydurdum:D sinir olsun:D

Evet öyle birisiyim.Düşüncelerin için teşekkür ederim.
Çok cici birisin..Hep mutlu oL.:claps:

Faraway

Uzaklara.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
98 ' den beri hemen hemen her yerdeyim ama tanımıyorum.
Tanımamakla beraber kanallarda gördüğüm ve izlediğim kadar pek ısındığım söylenemez , doğruya doğru.

Lina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Kaliteli bir insana benziyorsun tanıdığım kadarıyla. Umarım yanılmayız eski dj :)

Cindy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    11,721
Hiç tanımamakla beraber selamını esirgemeyen birisi :)

Asalet

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Adam olmak cinsiyet meselesi değildir, Karakter meselesidir. Tek Kelimeyle "Adam" Desem yeterli olacaktır.

Üst Alt