• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

AaRAdyOcU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AaRAdyOcU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkes kötü mü biliyor yazan bile yok :angel:

Eski bir admin Diye biliyorum.. Listenin en basında olmak içinde AaaRadyo yapar nikini.. sıradan

illallah ettirdiğim ama sabrı ile beni terbiye eden üye. aklı başında ve olgun , tepkilerini adamına göre verebiliyor.:) bi de beni çok seviyor :DDDDDDDDDDD

bunu uydurdum:D sinir olsun:D

Tanımıyorum ama Kısmet olursa Tanışırız elbet :)

Tanışırız :)

Radyocu , ee tanımıyoruz :D

Haklısın..Eskiler daha biliyorlar.

Eski bir admin Diye biliyorum.. Listenin en basında olmak içinde AaaRadyo yapar nikini.. sıradan

Aa lar ünlem şaşkınlık anlamında.Eskiden admin idim.1998 yıllarındayken izmir radyolarında dj iken öyle jıngle'larım vardı.Sıradanım ama sana..Başkalarına farklıyımdır.

illallah ettirdiğim ama sabrı ile beni terbiye eden üye. aklı başında ve olgun , tepkilerini adamına göre verebiliyor.:) bi de beni çok seviyor :DDDDDDDDDDD

bunu uydurdum:D sinir olsun:D

Evet öyle birisiyim.Düşüncelerin için teşekkür ederim.
Çok cici birisin..Hep mutlu oL.:claps:

98 ' den beri hemen hemen her yerdeyim ama tanımıyorum.
Tanımamakla beraber kanallarda gördüğüm ve izlediğim kadar pek ısındığım söylenemez , doğruya doğru.

Kaliteli bir insana benziyorsun tanıdığım kadarıyla. Umarım yanılmayız eski dj :)

Hiç tanımamakla beraber selamını esirgemeyen birisi :)

Adam olmak cinsiyet meselesi değildir, Karakter meselesidir. Tek Kelimeyle "Adam" Desem yeterli olacaktır.

Geri