- Konuyu Başlatan
Anlam karmaşası var dedim duygu nerden çıktı??Acaba duygularımdan mı emin değilim?![]()
Hem "hiç de" deyip bide,
"bazen" kullanılmaz.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlam karmaşası var dedim duygu nerden çıktı??Acaba duygularımdan mı emin değilim?![]()
Benim cümlelerimi anlamak zordur biliyorum. TDK'ya terstir aynı zamanda.Anlam karmaşası var dedim duygu nerden çıktı??
Hem "hiç de" deyip bide,
"bazen" kullanılmaz.?
Cümleni anladım da TDK dan önce bana ters??Benim cümlelerimi anlamak zordur biliyorum. TDK'ya terstir aynı zamanda.![]()
Neyse gelişmelere dönelim. Flaş flaş CNN der ki önümüzde tehlikeli 13 gün var.Cümleni anladım da TDK dan önce bana ters??
Konu ABD'den TDK'na ne ara geldi??
Evet gelişmeler için haber muhabiri Orçun'a bağlanıyoruz??Neyse gelişmelere dönelim. Flaş flaş CNN der ki önümüzde tehlikeli 13 gün var. ?
evet sevgili megaforum izleyicileri. insanlar hala şokta. bir yandan da trumpın hem kitlesini kışkırtarak gösterilere sebep olması sonrasında ise twitter hesabından sakin olun demesi kafaları karıştırmaya devam ediyor.Evet gelişmeler için haber muhabiri Orçun'a bağlanıyoruz??
Söz sizde Orçun??
Peki Sayın Orçun,evet sevgili megaforum izleyicileri. insanlar hala şokta. bir yandan da trumpın hem kitlesini kışkırtarak gösterilere sebep olması sonrasında ise twitter hesabından sakin olun demesi kafaları karıştırmaya devam ediyor.![]()
Sayın Pozi Hanım, Biden şu an oturduğu yerden kıs kıs gülüyor. Ee Trump sonunda sözüme geldin kuzu kuzu 20 Ocak'ta teslim oluyorsun diyor. Hiç önlem almayı düşünmeyip rakibinin daha da komik duruma düşmesini canı gönülden istiyor.Peki Sayın Orçun,
Biden bu konu hakkında ne yapmayı planlıyor?
Ne gibi önlemler alındı??
Sayın Orçun gelişmeleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz, yeni gündem maddeleriyle tekrardan görüşmek dileğiyle??Sayın Pozi Hanım, Biden şu an oturduğu yerden kıs kıs gülüyor. Ee Trump sonunda sözüme geldin kuzu kuzu 20 Ocak'ta teslim oluyorsun diyor. Hiç önlem almayı düşünmeyip rakibinin daha da komik duruma düşmesini canı gönülden istiyor.![]()
Rica ederiz Sayın Pozi Hanım, gündemimize şimdilik ara veriyoruz. Bizi izlemeye devam edin.Sayın Orçun gelişmeleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz, yeni gündem maddeleriyle tekrardan görüşmek dileğiyle??
Takipte kalın Sayın Orçun??Rica ederiz Sayın Pozi Hanım, gündemimize şimdilik ara veriyoruz. Bizi izlemeye devam edin.![]()
Tabi ki de Sayın Pozi Hanım. Washington'dan sevgilerle.Takipte kalın Sayın Orçun??
Teşekkürler Mr.Orçun,saygılar?Tabi ki de Sayın Pozi Hanım. Washington'dan sevgilerle.![]()