• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Açık Deniz: Kafes Dalışı [ 18 Ağustos 2017 ]

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
Gerilimli hayatta kalma savaşı 18 Ağustos'ta vizyonda!

459835.jpg

Su kütleleri hiç şüphesiz insanın en tekinsiz hissettiği atmosferlerden biridir. Hele ki dibini göremediğiniz bir suyun içinde ve karadan uzaktaysanız... Bu duruma bir de çevrenizde daire çizen aç köpek balıklarını da ekleyin. İşte o zaman merakla beklenen Açık Deniz: Kafes Dalışı'nın atmosferini yakalayabilirsiniz.

Başrollerinde Megan Peta Hill, Joel Hogan, Suzanne Dervish-Ali'nin yer aldığı suda hayatta kalma savaşının yönetmen koltuğunda ilk uzun metraj filmine imza atan Gerald Rascionato oturuyor. Senaryo da yönetmenin elinden çıkma.

Film 3 maceracı arkadaşı konu alıyor. 3 arkadaşın yeni amacı bir ekstrem gerçeklik şovuna katılabilmektir. Bunun için bir deneme videosu çekmeye karar verirler. Bu karar onları büyük beyaz köpek balıklarıyla dalış yapma fikrine iter. Hepsinin kabul ettiği bu fikir ile kafes içinde dalış yaparlar. Bu kararları kısa bir süre sonra onları büyüz beyaz köpekbalıklarının hüküm sürdüğü sularda mahsur bırakır. Program için çektikleri video ise onların ölüm kalım savaşının seyir defteri olacaktır.

Nefeslerinizi tutacağınız film 18 Ağustos'ta vizyona giriyor.
344513.jpg


Beyaz Perde
 
Üst