• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adet Yerini Bulsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DURUBEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DURUBEY

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
7 Yıl
Herkese selamlar...

Bu foruma aylar önce bir konuyu araştırmak için üye olmuştum... işin doğrusu beni hiç ama hiç ilgilendirmeyen bir konunun detayını merak etmiştim:) Gün oldu zaman oldu çok değerli arkadaşım @Pozitivizm 'in forumu hatırlatması ile tekrar geldim.. İlk geldiğimde içeriyi gezip görme fırsatım olmamıştı.. Bir iki gündür forumun kıyısında köşesinde gezindim gerek konular gerek üyeler hoşsohbet gibi göründü gözüme.. Nadirende olsa aranızda olmaktan mutluyum.. Sürçü lisan edersek affola...

Aleykümselam hoşgeldiniz keyifli güzel vakitler dilerim

teşekkür ederim kardeşim senden bir ricam var şu imzandaki yazıyı büyük küçük harf uyumuna göre yazman mümkünmü:) okumak istiyorum okuyamıyorum:)

Haksızlığa gelemem hatır gönül dinlemem harbi birşeyim ben kurşun yerim laf yemem .)) Yazıyor

Hay Allah razı olsun ama bence lafta yeme kurşunda:) öyle filmlerde sinek ısırığı filan diyenler oluyor ama öyle değil.. :)

İnşallah diyelim Allah sizden de razı olsun .)

Herkese selamlar...

Bu foruma aylar önce bir konuyu araştırmak için üye olmuştum... işin doğrusu beni hiç ama hiç ilgilendirmeyen bir konunun detayını merak etmiştim:) Gün oldu zaman oldu çok değerli arkadaşım @Pozitivizm 'in forumu hatırlatması ile tekrar geldim.. İlk geldiğimde içeriyi gezip görme fırsatım olmamıştı.. Bir iki gündür forumun kıyısında köşesinde gezindim gerek konular gerek üyeler hoşsohbet gibi göründü gözüme.. Nadirende olsa aranızda olmaktan mutluyum.. Sürçü lisan edersek affola...
Hoş geldin tekrardan önceleri ziyâret içindi şimdi ise misafirlikten çıkma zamanı geldi??

Misafirlik üç gün olur. Ben yavaştan ayaklarımı uzatıyorum o zaman ?

Herkese selamlar...

6 Sene sonra buraya beni getiren nedenlerden birisi dönemin arkadaşlarının hoşsohbet olmalarıydı. Bir kaç gün oldu döneli benimde şuan yine ekip ve üye olarak o dönemi andıran bir hoşnutluk var üzerimde

Sizde hoşgeldiniz diyelim.

Geri