• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adını bilen Varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ooo ben halâ içerim köye gittiğimde bide keçi sütüyle teleme yaparlar mis gibi ye:)yanınada incir

yöreden yöreye fark ediyor isimler yaa olabilir

ooo ben halâ içerim köye gittiğimde bide keçi sütüyle teleme yaparlar mis gibi ye:)yanınada incir

Ne güzel Zeynep keçi yoğurdu ve ayranı çok şanlısın senin yerinde olmak isterdim..:).

Teleme Ne..?

keçi sütüyle incirin pıtılağını katıyorsun mayalıyorsun o güzel tadı var içine incir ve şekerde katarsan on numara oluyor:)

.

Bence de farklı ama ortak yönleriniz oluşmuş kız alıp verme olmasın matilda:)

Hiç sanmam o kadar uzaklar ki birbirlerine. Biri Marmara diğeri Doğu Karadeniz...
Onun harici Balıkesir'in büyük bir bölümü muhacirdir, Artvin'de öyle olduğunu sanmıyorum.

egeli arkadaşımda sizin dediğinizden diyormuş:)

Hiç sanmam o kadar uzaklar ki birbirlerine. Biri Marmara diğeri Doğu Karadeniz...
Onun harici Balıkesir'in büyük bir bölümü muhacirdir, Artvin'de öyle olduğunu sanmıyorum.
.

Mutlaka bir bağ vardır aynı ismi kullandığınıza göre..Muhacir kardeşlerimiz orta Anadolu dan gitiler vatanların geri döndüler.:)

aman banane biz öyle diyoruz ıste:) herkes farkli söylüyor biz menengıc deriz elazığda çedene derler yani bir sürü farklılar var:)

Vatan topraklarında zengin kültüre örf adetler sahibiz bizi birleştiren en büyük güç vatan sevgisi..

@Yusuf buna güğüm bakır yada güğüm derler egede :) babaannem zamanı nerden buldun böyleseylerri:) cok adı var karısıkk

Geri