• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adobe Illustrator Kullanıcıları için CorelDraw Arayüzü //Sisimores

Sisimores

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 6 Ay
vYzR7p.png

Adobe Illustrator Kullanıcıları için CorelDraw Arayüzü // Sisimores Dersleri

//Video anlatımı bana ait olup kesinlikle paylaşılması yasaktır.

Önizleme

A24mZQ.png

P38qvb.png

Video Linki

Ben bu coreldraw islerini bi ogrenemedim ;s
Aslinda çaba da gostermedim ya neyse.

Konu için tesekkurler canim.

Ben bu coreldraw islerini bi ogrenemedim ;s
Aslinda çaba da gostermedim ya neyse.

Konu için tesekkurler canim.

Vektörel tabanlı olduğundan alışması çok zor. Mouse ile her şeyi yaptığın için ayar konusu çok sıkıntılı oluyor. Kaç senedir kullanırım arada tutturamadığım olmuyor değil ama corel'in üstüne tanımam (:

İşin olmayacaksa corel kullanmanın anlamı yok pek photoshop yeterli oluyor, matbaa olayından dolayı zorunlu öğrenmiştim. Ama keşke video animasyon öğrenseymişim diyorum , intro daha keyifli ^

İlla işin düşüyorsa öğren canım mutlaka yardımcı olurum destek istediğinde

Vektörel tabanlı olduğundan alışması çok zor. Mouse ile her şeyi yaptığın için ayar konusu çok sıkıntılı oluyor. Kaç senedir kullanırım arada tutturamadığım olmuyor değil ama corel'in üstüne tanımam (:

İşin olmayacaksa corel kullanmanın anlamı yok pek photoshop yeterli oluyor, matbaa olayından dolayı zorunlu öğrenmiştim. Ama keşke video animasyon öğrenseymişim diyorum , intro daha keyifli ^

İlla işin düşüyorsa öğren canım mutlaka yardımcı olurum destek istediğinde

Tesekkur ederim canim benim.

Senin de dedigin gibi simdilik photoshop bana yetiyor ama heveslenip ogrenmek istersem mutlaka senden yardim isterim.
Tekrar sag ol. (:

Geri