• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ahmet Maranki migren icin sifali bitkiler

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Migren kisilerin hayatini olumsuz yonde etkilen rahatsizliklarin basinda gelir. Sosyal yasantiyi kotu etkileyen migren, is hayatinda da verimi dusurur. Dayanilmaz ataklarin yogun oldugu donemlerde yasam kalitesini oldukca dusurur. Bunlara ragmen migren icin dogru bir tedavi sekli gelismemistir. Sifali bitkilerle agrilari azaltacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ahmet Maranki tavsiyeleriyle migren agridini hafifterek olumlu sonuclar elde edeceksiniz. Migrenin baze belirtileri bulanti, kusma ve seslere karsi asiri duyarlilik gostermektir.

http://www.sifalibitkiler.net/wp-content/uploads/2012/08/ahmetmarankimigrenicinsifalibitkiler.jpg

Ahmet Maranki’den Migren İçin Şifalı Bitkiler Tavsiyesi

Yogun isik ve gunes alti, yorgunluk da tetikleyici unsurlardir. Bunu icin yapilmasi gereken bir kac bitkisel tedavi sekli ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Migren noktalarina papatya yagi ile masaj yaparak kendinizi rahatlatabilirsiniz. Bunun disinda 1 bardak kaynar suyun icine 10 gr. ufalanmis ogul otu yapragi koyalim ve dinlendirelim. 10 dakika bekleyip gunde belli araliklarla 3 bardak icelim. Migren hastaligi icin gelistirilen bitkisel tedavi yontemleri cok faydali olmaktadir.​

Defne tohumunu toz haline getirelim. Gunde 5 gram balla macun yapalim ve yiyelim. Agri geldigi zaman bol kahveli bir nescafe icelim. Tetikleyen unsurlardan ne kadar kacinsak da ozellikle sicak havalarda agri bizi bulacaktir. Migren agrisi kendini gostermeye basladi anda sessiz bir ortama gecip basinizi papatya yagi ile ovun ve mumkunse yatmaya calisin. Gozlerinizi kapatin ve hicbir sey dusunmeyin. Bitkisel yagla ovduktan sonra 30 dakika kendinizi dinlendirin. Faydasini mutlaka goreceksiniz.
 
Üst