• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ajax 0-0 Fenerbahçe

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Ajax ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Gruptan çıkmak için kritik bir puan alan sarı lacivertliler, umutlarını son iki maça taşıdı. Özellikle son dakiklarda müthiş fırsatlar harcayan Kanarya galibiyeti kaçırdı.

Fenerbahçe Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında Ajax ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi A Grubu dördüncü maçında Hollanda temsilcisi Ajax'la deplasmanda oynadıkları maçta takımında tek değişiklik yaptı. Pereira, sakat olan Lazar Markovic'in yokluğunda ilk 11'de Luis Nani'yi oynattı. Portekizli teknik adam sakatlıkları süren Markovic, Abdoulaye Ba ve dizinden operasyon geçiren Caner Erkin'in yanı sıra son antrenmanda sakatlanan Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro'yu Ajax maçının kadrosuna almadı.

Ajax ise sakatlıkları bulunan Boer ve Dijks'tan yoksun sahaya çıktı. Dijks'ın yerine Viergever'i tercih eden teknik direktör Frank de Boer, sakatlığı geçen Bazoer'u da ilk 11'de oynattı.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle geçildi. Rakibin ofansif oyuncularını iyi kitleyen Fenerbahçe önemli bir fırsata izin vermedi. İlk yarının en önemli pozisyonunda 45. dakikada sol taraftan aldığı topla Fenerbahçe ceza alanına giren Fischer, bir anda kaleci Volkan Demirel'le karşı karşıya kaldı. Fischer'in vuruşunda Volkan Demirel topa iki hamlede sahip oldu. Bu arada Hollanda ekibinin genç yıldızı El Ghazi, 32. dakikada sakatlanarak yerini Schöne'ye bıraktı.

İkinci yarıda rakibi iyi kilitleyen temsilcimiz, Ajax forvetlerine şans tanımadı. Hücumda ise oldukça etkisiz bir görüntü sarı lacivertliler net pozisyonlar bulamadı. Maçın sonlarına doğru oyuna ağırlığını koyan sarı lacivertliler 75'ten sonra Volkan Şen ile Fernandao ile inanılmaz fırsatları değerlendiremedi ve bir puana razı oldu. Bu skorun ardından 5 puana çıkan Fenerbahçe ikinci sıradaki yerini korudu. Ajax ise 3 puanla 3. sırada yer aldı.

AJAX- FENERBAHÇE:0-0
STAT: Amsterdam Arena
HAKEM: Liran Liany

AJAX: Cillessen, Viergever, Riedewald, Veltman, Tete, Gudelj (Dk. 76 Serero), Bazoer, Klaassen, Fischer (Dk. 53 Younes), Milik, El Ghazi (Dk. 32 Schöne)
TEKNİK DİREKTÖR: F. De Boer

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Mehmet Topal, Diego (Dk. 74 Ozan Tufan), Nani (Dk.64 Fernandao), Alper Potuk, Van Persie (Dk. 80 Volkan Şen)
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

SARI KARTLAR: Dk. 15 Kjaer, Dk. 43 Nani (Fenerbahçe), Dk, 18 Gudelj (Ajax)
 

Almora

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
2 Ağu 2014
Konular
1,832
Mesajlar
2,642
MFC Puanı
4,340
Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin.
 
Üst