• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Akrep Burcu 28 Aralık Pazar

LiyA

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
5 Kas 2012
Konular
7,633
Mesajlar
14,587
MFC Puanı
62,010











Hayatı hiç umursamıyorsunuz ve sadece yaşamakta olduğunuz günleri düşünüyorsunuz. Etraftakilerin sizin hakkınızdaki düşünceleri sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Bu rahat yaşam tarzınız yüzünden bir takım olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmeyi öğrenmelisiniz artık.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızda bazı gerginlikler yaşıyorsunuz ve sevgilinizin bazı hareketlerinden hoşnut değilsiniz. Sevgilinizle inatlaşmamalı ve mantıklı hareket etmelisiniz.

İş Yaşamı : Zihinsel olarak bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz ve bu durum işlerinize olumsuz yansıyacak. Amirinizden bu yüzden azar işitebilirsiniz.

Para Durumu : Parasal konularda yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz. Mantık hataları yapabilirsiniz ve para keybedebilirsiniz.

Dikkat : Genel olarak gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenize karşı oldukça hassas olacaksınız ve duygusal tepkiler vereceksiniz.




 
Üst