• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Albert Einstein

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
Forum Yaşı
16 Yıl 6 Ay
~ Mutlu olmak istiyorsan, bir amaca bağlan; insanlara ya da eşyalara değil.

~ Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.

~ Hayatı yaşamanın iki yolu vardır: Biri hiçbirşeyin mucize olmadığını düşünmek, diğeri herşeyin mucize olduğunu düşünmek.​

~ İnsan aklın sınırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye ulaşamaz.​

~ Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil; soracağı sorulardan anlaşılır...​

~ Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.​

~ Sakın Sana Kötüsün Diyenlere Aldırma. Bana da Gerizekalısın Giyenler Oldu. Ve Ben Atomu Parçalayıp Ellerine Verdim.​

~ Küçük mevzularda gerçeği ciddiye almayan birine, büyük mevzularda da güvenilemez.​

~ İnsan savaş gibi inanmadığı bir şey için acı çekeceğine, barış gibi inandığı bir dava uğruna ölse daha iyi değil mi.​

~ İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil, prensipleri ve inançlarıdır.​

~ Her savaş insanlığın ilerlemesini engelleyen kötülük zincirine bir halka ekler.​

~ İnancı dışlayan bilim topal, bilimi dışlayan din kördür.​

~ Hayal gücü bilgiden daha önemlidir.​

~ Neden bunca kişinin odun kırmaktan büyük zevk aldığını biliyorum. Bu aktivitede sonuçları hemen anında alabilirsiniz.​

~ Zorunlu askerlik sadece medeniyetin devamı için değil, aynı zamanda varlığımız için de ciddi bir tehlike oluşturur.​

Geri