• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

AlcatrazZ 'ın aşkından ölüyorum

ÇayırGülü dügününüz için beşibiryerde almaya gitmiştim :D ben sana altınlar alim sen beni outla cıks cıks cıks :D hem LiyA teyse oluyosa bende görümce olayım :D

Ayh ben cok gencim teyze hala demeyin bana hayattan sogutmayin beni vururum:D
He siz de cok sevinmeyin derim :p
Almaz bizim oglan bunu Kariyer yapicak o aha bak buraya yazdim :D

Larna parası olanın poposu zaten kalkık her yeri kalkıyo :D :D metresini kaça yapinonus soran olursa tanıdık popo kaldırıcı estetikden anlayan dostumuz var deris maksat size musteri olsun para cebinize dolsun :D :D ayh allah cesanı vermeye senin :D

Evet LiyA benden destegini esirgemedin :s69 bu iyiligini unutmam :ceycey

Huyum kurumasın çok yardım severimdir :)
Taze başlayan aşklar uzmanlık alanıma girer :kiskis

ÇayırGülü dügününüz için beşibiryerde almaya gitmiştim :D ben sana altınlar alim sen beni outla cıks cıks cıks :D hem LiyA teyse oluyosa bende görümce olayım :D

Sezenim ben altın kemer takıcam ÇayırGülüme :)

yalnız biraz kilo vermesi lazım :D son gördüğümde 120 kg kadardı :kiskis

kıs ruslar anlamıyo altından pasajda sahte altın dolu :D al sen 5 metre gesirinide boynuna dolarız :D maksat zengin görünsün gelin :D

kıs ruslar anlamıyo altından pasajda sahte altın dolu :D al sen 5 metre gesirinide boynuna dolarız :D maksat zengin görünsün gelin :D

Rus deme bunun gözü çok açıktır kabul etmez ilk işi kuyumcuya gidip kontrol etmek olur :D

Pırlannntaaa gibi damat veriyos elin rusuna ::D daha gidip kuyumcuda altın mı kontrol edecek :D boynunada cokkkk kolunada cokk altınlar :D

Evet kızlar göruyorum :s69
Cokghhh duygulandim aglicam simdi s.s.s..s

Geri