• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Almanya'dan Selamlar! :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan | Azad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

| Azad

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
9 Yıl 6 Ay
Merhaba arkadaşlar!

Hayatıma internet girdiğinden beri hep forum sitelerinde takılmışlığım ve aktif üye olmuşluğum var.
Çeşitli sebeplerden dolayı birkaç senedir forum sitelerine takılmadım.
Sanal ortamın hayatımda çok özel bir yeri olduğu için, zaman zaman uğrayabileceğim, yeni insanlarla tanışıp kafa dağıtabileceğim bir platform ararken burasını buldum bugün.
Aranızda bana da yer olduğuna inanıyorum!

Biraz da nacizane kendimi tanıtayım;:yavrum:
ismim Seda (göbek adım Feminist), 24 yaşındayım.
Doğma büyüme Bremen'li (Almanya) olan bir türk kökenliyim. Aslen Eskişehirliyim.
Çocuk Eğitmeniyim ve Sosyal Hizmetler bölümünde okuyorum.
İlgi alanlarım Feminizm, Humanizm, Pedagoji, Psikoloji, Dinler, Kültürler, Edebiyat vs.

Sanal alemde kendime yeni bir ortam bulmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
:kalp

Hoş geldin seda

göbeeek adın daha güselmiş :D Feminist hoşgeldin :D gıs erkekler var diye kavga edip kaçma forumdan :D burda hatunların hepsi eli maşalı zaten :D
keyifli forumlar :)

Hoş buldum, teşekkür ederim! :)

göbeeek adın daha güselmiş :D Feminist hoşgeldin :D gıs erkekler var diye kavga edip kaçma forumdan :D burda hatunların hepsi eli maşalı zaten :D
keyifli forumlar :)

Çok teşekkür ederim, hoş buldum! :)
Senin nickini de sevdim. Bana direkt Sezen Aksu'yu hatırlattı. En sevdiğim sanatçıdır kendisi. :kalp:
Ortalığı karıştırmaya gelmedim ben ama tersim de çok pistir (söylemiş olayım). :s59

hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim..

Aleyküm selam.
Hoşgeldiniz.

Aleyküm Selam;

Hoşgeldin keyifli forumlar​

Hoşgeldin azat. Geçen sene bu zamanlar bende Tatile gelmiştim Almanyaya. 3ay kaldım genellikle hamburgdaydım sana yakın.

Hoş geldiniz keyifli forumlar...

Feminizm ve Humanizm yan yana. İlginç. Allah hayıretsin sonumuzu.

Hoşgeldin diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri