• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alper Potuk Fenerbahçe de

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KraL0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KraL0

KraL
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 1 Ay

Fenerbahçe Kulübü, Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk’un transferi için kulübü ve kendisiyle görüşmelere başlandığını bildirdi.
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Alper Potuk’un transferi için Eskişehirspor ve oyuncu ile görüşmelere başlamıştır" ifadesi kullanıldı.

Galatasaray Kulübü de renklerine katmak istediği Alper Potuk için Eskişehirspor ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirmişti.

Fenerbahçemize Hairli Olsun

Topuklarını aLdı Ünal Aysel :D

Ben Hiç Görmedim vaLLa :D

Bir Gs'li Şöyle Söyler : alper kötü futbolcu,siz alper'i oynatamazsınız sizde aykut kocaman var,alper gelmez size o galatasaraya gelecek,biz nani'yi alacaz yemişim alper'i" der.

Ömer Kim Nicki Ne

Hımm..

Bir gs li olarak zaten istemiyordum bize gelmesini hem bu kadar ücreti alacak ne yapmış Türkiyede..Eskişehirin ligi 8.yada 9. bitirmesinde katkısımı olmuş ( bu başarı sayılıyorsa) yada milli takımımı sırtlamış,Mehmet Topuz gibi olur bu transferde..

alperin yerine oynayacak onca adam var. sırf cimbomba inat aldılar... bizimkilerde gram beyin yok yaa. gerçi alex'i gitmesinde stoch'un yedek kalmasında ön ayak olanlardan ne bekleyebilirsin ki. Bu adamın yeri yedekler...

Geri