• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Amerika'lılar Aydilge'yi Çok Sevdi!

Üyelik Tarihi
30 Kas 2012
Konular
12,578
Mesajlar
16,017
MFC Puanı
2,330
Aydilge'nin sevilen kliplerinden "Geri Dönmem", Amerika'nın en çok tıklanan video müzik sitelerinden birinde düzenlenen yarışmada birinci oldu..

Aydilge'nin Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle yayınlanan "Kilit" albümünün en sevilen kliplerinden "Geri Dönmem", Amerika'nın en çok tıklanan video müzik sitelerinden MakeAStar.com online contests and Web-to-TV Talent Competition tarafından düzenlenen yarışmada birinci oldu.

Dünyanın farklı ülkelerinden müzisyenlerin kıyasıya rekabet ettiği yarışmada, Amerika'nın önemli prodüktörleri tarafından elenen yarışmacılar, son üç turda halk oylamasına tabi tutuldu. Her üç aşamayı da önde bitiren Aydilge "Geri Dönmem" klibi ile dünyanın farklı ülkerlerinden gelen oylarla tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Can Fakıoğlu'nun yönetmenliğinde, Gökhan Okur'un muhteşem animasyonlarıyla renklenen klipte, evden işe, işten eve yaşamı akıp giden insanların, tüm bunları sorgulamaya başladığı, cep telefonlarına, trafiğe, rutinin sıkıcılığına baş kaldırdığı bir dünya anlatılıyor.
 

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
ÖLe ßi sanatcı Oldugunu ßile unuttum yahu ßenD:
 

mayahanım

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
26 Şub 2013
Konular
43
Mesajlar
273
MFC Puanı
80
amerikalılar sevdiyse bizde sevmek zorundayız,hatta popstar yapmak şart !!
 
Üst