• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Amerikan polisi cinayet zanlısını vurdu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
Mesajlar
44,845
Tepkime puanı
56,040
Amerikan polisi cinayet zanlısını vurdu

ABD’nin Ohio eyaletinde bir polis memuru kendisini bıçakla tehdit eden ve ‘Beni öldür’ diyerek yalvaran cinayet zanlısını karnından yaralayarak etkisiz hale getirdi

ABD’nin Ohio eyaletinde bir polis memuru kendisini bıçakla tehdit eden ve ‘Beni öldür’ diyerek yalvaran cinayet zanlısını karnından yaralayarak etkisiz hale getirdi.
46 yaşındaki Javier Aleman, oda arkadaşını bıçaklayarak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yaklaşık 3 haftadır aranıyordu. Polis memuru Joshua Hillings tarafından ıssız bir yolda fark edilen cinayet zanlısı kimlik kontrolü sırasında önce sahte bir isim söyledi ardından da elindeki bıçak ile polisi tehdit etmeye başladı. Polisin sakinleştirmeye çalıştığı katil zanlısı polis memuruna ‘Yalvarırım beni öldür’ diyerek yalvardı. Polis, ‘Bıçağını bırak ve sana yardım etmemize izin ver’ diyerek ikna etmeye çalıştığı zanlının sakinleşmemesi üzerine zanlıyı karnından vurarak etkisiz hale getirildi. Çevrede bulunan diğer polis memurları tarafından tutuklanan zanlı hastaneye kaldırıldı. Aleman’ın cinayete teşebbüs suçlamasıyla yargılanacak.

İHA
 
Kendi demiş beni vur diye vurmasa bu sefer amerikan polisi ırkçılık yaptı vurmadı diyecekler
 
Geri
Üst