Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Anarchy online

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
Elbette eskiden hersey şahaneydi, teamspeak vardı mesela genelde farklı odalar olurdu kendime özel alan açıp istediğim kişiler sadece girebiliyordu odaya, oyunda kız oyuncu olunca salça olmak kaçınılmaz oluyordu çok zevkli klan savaşları oluyordu rütbem baya yüksekti ama artık bilgisayarım yok maalesef yeni almayı düşünüyorum bakalım
gerçi o oyun yüksek sistem istemez. şöyle 2. el ucuz bir laptopla işi halledersin. ben yabancı online oyunları oynadığımdan öyle hatunlara salça olan yoktu. onların düşünce yapısı daha farklı. :)

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,114
steam hesabım var ama steamdan pek oyun oynamıyorum. sadece bazı indie oyunlar, deneme versiyonlar falan.
Aslında baya uzak kaldığım için bilmiyorum ama Steam'e bir kere para yatırıp indirdiğin oyunlar ücretsiz ve ekstra para yüklemeye gerek kalmıyor wolfteam öyle değil ki sürekli sünger gibi para çekiyor ekipmanlara Karakterlere silahlara kp kutusu vs vs neyse ki süresiz çıkan bazı eşyalar vardı onunla idare ediyordum ama Pc alırsam Steam hesabı da alabilirim biraz arastirdiktan sonra tabi

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
Aslında baya uzak kaldığım için bilmiyorum ama Steam'e bir kere para yatırıp indirdiğin oyunlar ücretsiz ve ekstra para yüklemeye gerek kalmıyor wolfteam öyle değil ki sürekli sünger gibi para çekiyor ekipmanlara Karakterlere silahlara kp kutusu vs vs neyse ki süresiz çıkan bazı eşyalar vardı onunla idare ediyordum ama Pc alırsam Steam hesabı da alabilirim biraz arastirdiktan sonra tabi
bazı f2p oyunları öyle ama ben her zaman froobtum. :D tabi bazı oyunlarda belli bir yere kadar ilerleyebilirsin para yatırmadan. o zaman da oyunu bırakıyorum. bana göre bir oyun kendi yeteneklerini konuşturdukça güzeldir. :)

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,114
bazı f2p oyunları öyle ama ben her zaman froobtum. :D tabi bazı oyunlarda belli bir yere kadar ilerleyebilirsin para yatırmadan. o zaman da oyunu bırakıyorum. bana göre bir oyun kendi yeteneklerini konuşturdukça güzeldir. :)
Hahhaah ama belli ki bir yere kadar gidiyorsun sonra bakıyorsun böyle ilerlemiyor bot diye dalga geçiyorlar insan sindiremiyor?

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
Hahhaah ama belli ki bir yere kadar gidiyorsun sonra bakıyorsun böyle ilerlemiyor bot diye dalga geçiyorlar insan sindiremiyor?
benimle daha daha geçebilen olmadı ama sen yerli takılıyorsun orda öyle abuk subuk ergen tipler olabilir. en güzeli ortamı güzel oyunlara kaymak o zaman. ^^

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,114
benimle daha daha geçebilen olmadı ama sen yerli takılıyorsun orda öyle abuk subuk ergen tipler olabilir. en güzeli ortamı güzel oyunlara kaymak o zaman. ^^
Aynen haklısın benim oynadığım zamanlar 2017 oncesiydi neredeyse 3 4 yıldır uzağım çok çocuk var gerçekten hile hurdasi hiç bitmiyordu şimdi durum nedir bilmiyorum tabi, yabancılarla oynamak daha samimi ve daha sakin olabilir

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
Aynen haklısın benim oynadığım zamanlar 2017 oncesiydi neredeyse 3 4 yıldır uzağım çok çocuk var gerçekten hile hurdasi hiç bitmiyordu şimdi durum nedir bilmiyorum tabi, yabancılarla oynamak daha samimi ve daha sakin olabilir
öyle kesinlikle yardımseverler ayrıca. hele o pubg yok mu youtubedan hile yapanları gör. gülmekten katılırsın. :D ingilizcen varsa bi tane gireceksin türkçe dil desteği olmayan online oyuna. :D

Şüheda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,290
Ne oynuyorsunuz? Oyundan tek anladığım tele kelime oyunu indirip kelimeleri kovalamak, kelime türetip puan almak. :))

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
Ne oynuyorsunuz? Oyundan tek anladığım tele kelime oyunu indirip kelimeleri kovalamak, kelime türetip puan almak. :))
hmm bizim tür şu insanların birarada olduğu online oyunlar. beraber görev falan yaparsın öyle şeyler. senin tür bulmaca eskiden çok gazeteden bulmaca çözerdim. o konuda da ayrı tecrübem var. ^^

Üst Alt