• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Android BlackBerry Priv Geliyor

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
N4ao2P.jpg


BlackBerry efsanesi, son birkaç yıldır paslanmaya yüz tutmuş, akıllarda kalan isimlerden olmaya başlamıştı. Her ne kadar farklı BlackBerry 10 işletim sistemli telefonlarla, tekrar eski günlerine dönmeye çalışsa da BlackBerry, ne yazık ki istediği popülariteyi yeniden kazanamamıştı.

Bir süredir kötü giden bu gidişata bir dur demek isteyen BlackBerry, uzun zamandır birçok sızıntı ve söylentiye konu olan Android işletim sistemi taşıyan bir model ile, taraf değiştirmeyi uygun bulmuş

Söz edildiği gibi, BlackBerry ismi ile Android işletim sisteminin anılıyor olması, yeni bir durum değil. Daha önceleri BlackBerry Venice olarak ifade edilen yeni Android işletim sistemli BlackBerry modelinin, aslında Venice kod adlı BlackBerry Priv olduğu ortaya çıktı!

Android işletim sistemli BlackBerry Priv, doğrulandı!
Kısa süre önce bir açıklama yapan BlackBerry aktif CEO görevini üstlenen John Chen, Android işletim sistemli BlackBerry Priv modelini, resmi ağızdan doğrulamış oldu. Yapılan bir röportaj ile açıklamalarda bulunan John Chen, sadece Android BlackBerry Priv ismini vermekle kalmadı, cihaz hakkında önemli detaylarını ve BlackBerry’nin beklentilerini de kaydetti.

Sızıntı görseller ışığında tasarım detaylarına değinmeden önce, John Chen’in yaptığı BlackBerry Priv beklentilerine değinmekte fayda.

John Chen’in iddialarına göre Yeni BlackBerry Priv, akıllı telefon dünyasının, mevcut birtakım boşluklarını doldurmak amacı ile tüketicilerin beğenisine sunulacak. Bu açıklıklar ile ilgili detaylar kaydeden Chen, kullanıcıların kişisel güvenlikleri ile ilgili sorunlarına çözüm getirecek olan BackBerry Priv modelinin, hem Android yeteneklerini hem de bu yeteneklerin BlackBerry’nin nam salmış güvenliği ile birliktelik taşıyacağını vurguladı.
 
Üst